Timp Liber

Băutura care vindecă plămânii. Are efect antiinflamator, calmează tusea și ameliorează durerea în gât

Băutura care vindecă plămânii. Fie că ești fumător, suferi de boli ale plămânilor sau pur și simplu vrei să previi problemele într-o perioadă în care răcelile și virusurile sunt frecvente, există o băutură care face minuni pentru plămâni, îi curăță și îi reface.

Băutura care vindecă plămânii. Calmează inflamațiile și tusea. Băutura care vindecă plămânii. Calmează inflamațiile și tusea.

Băutura care vindecă plămânii. În sezonul rece și cel al gripelor, tot mai multe persoane caută să prevină ori să trateze cazurile ușoare de răceală prin metode cât mai naturale. Din fericire, natura ne oferă o multitudine de soluții pentru a avea grijă de sănătatea noastră, fără a apela de fiecare dată la medicamente.

Una dintre soluții este reprezentată de prepararea unei băuturi care reunește cele mai benefice ingrediente pentru sănătatea plămânilor.


Băutura care vindecă plămânii. Calmează inflamațiile și tusea

Pentru a prepara băutura minune pentru plămâni ai nevoie de următoarele ingrediente: miere, ceapă, turmeric și rădăcină de ghimbir.

Turmericul este cunoscut pentru efectele sale benefice pentru sănătatea plămânilor, iar ghimbirul are proprietăți antiinflamatoare. De asemenea, mierea calmează inflamațiile în cazul unei răceli ori atunci când tușești.



CITEȘTE ȘI:

Alimentul care previne bolile de inimă, cu multe beneficii pentru organism. Te protejează de Alzheimer și te ajută să slăbești



Curcumina, antioxidantul regăsit în turmeric reduce inflamația la nivelul plămânilor și protejează astfel împotriva bolilor pulmonare. Totodată, turmericul previne și tratează infecții le de la nivelul căilor respiratorii.

Ghimbirul are efect în relaxarea bronhiilor și a eliminării secrețiilor de mucus, fiind un antiinflamator. Acest aliment este recomandat în cazul cazul tusei și a durerilor de gât, fiind astfel un dușman al răcelii și gripei.


Ingredientele băuturii care vindecă plămânii

Pentru a prepara băutura ai nevoie de următoarele ingrediente:
- 2 cepe medii
- 500 ml apă
- 1 linguriță turmeric (2 g)
- 50 g rădăcină de ghimbir
- 2 lingurițe de miere (50 g)

Mod de preparare:

Se fierbe apa, după care se adaugă în aceasta ceapa întreagă și curățată, alături de ghimbir și turmeric. După ce au fost adăugate ingredientele, se lasă la fiert amestecul timp de aproximativ 40 de minute.
Ulterior, se lasă băutura la răcit timp de aproximativ o oră. Apoi, se filtrează băutura, se adaugă miere, consumul recomandat fiind de două linguri de trei ori pe zi, înainte de masă.

CITEȘTE ȘI:

Cea mai sănătoasă carne care te ajută să slăbești. Tratează insomnia și întărește sistemul imunitar

Băutura de Crăciun TOXICĂ. Trebuie să o bei moderat dacă vrei să slăbești și să nu faci toxiinfecție alimentară

Ultimele Stiri
abonare newsletter