Timp Liber
Ceaiul care previne răceala și gripa. Luptă împotriva cancerului și menține oasele sănătoase
Ceaiul care previne răceala și gripa. Este considerat unul dintre leagurile băbești folosite de bunici, datorită beneficiilor sale miraculoase pentru organism. Luptă împotriva cancerului și menține oasele sănătoase.
Ceaiul care previne răceala și gripa. Luptă împotriva cancerului și menține oasele sănătoase
Ceaiul care previne răceala și gripa. Planta din care este făcut acest ceai este un aliment de bază și este utilizat ca și garnitură sau condiment pentru pregătirea diverselor preparate. Este vorba despre ceaiul de ceapă.
Ceapa este bogată în aminoacizilor și substanțe fitochimice, precum trisulfide, disulfide sau cepaene, care sporesc eficacitatea vitaminei C și astfel ajută organismul să lupte împotriva toxinelor periculoase din corp.
Ceaiul care previne răceala și gripa. Luptă împotriva cancerului
Ceaiul de ceapă, ceaiul care previne răceala și gripa și luptă împotriva cancerului. Ceaiul de ceapă te ajută să te protejezi împotriva frigului, mai ales în timpul sezonului rece când poți să răcești. Beneficiile ceaiului de ceapă contribuie la reducerea febrei, calmarea durerii în gât, tusei și congestiei nazale, scrie doc.ro
Conform mai multor studii, consumul regulat de ceai din ceapă roșie scade riscul apariției mai multor tipuri de cancer, precum cancerul de prostată, sân, plămâni, colon și cel de plămâni. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, acesta luptă în eliminarea radicalilor liberi.
Pe lângă beneficiile menționate anterior, ceaiul de ceapă, ceaiul care previne răceala și gripa și luptă împotriva cancerului, întăreșe sistemul imunitar și previne astmul.
CITEȘTE ȘI:
Planta care calmează reacțiile alergice. Ajută la prevenirea cancerului și sporește fertilitatea
Ceaiul care previne răceala și gripa. Menține oasele sănătoase
Ceaiul de ceapă este un ajutor pentru încetinirea pierderii calciului din organism, dar mai ales din oase. Potrivit csid.ro, acest ceai are proprietăți care ajută la construirea țesutului conjunctiv, dar reduce și inflamațiile articulare.
Totodată, quercetine, un compus organic din compoziția ceaiul de ceapă, ajută la scăderea nivelului de zahăr din organism și ajută la echilibrarea insulinei.
Ceaiul de ceapă prezintă puține riscuri pentru persoanele care le consumă. Însă dacă este consumat în cantități mari, ceaiul de ceapă poate cauza balonare și diaree.
CITEȘTE ȘI: