Timp Liber

Fructul care îmbunătățește memoria și sănătatea oaselor. Previne bolile cronice și îți lungește viața

Fructul care îmbunătățește memoria. Acesta este benefic pentru inimă, previne bolile cronice și poate să îți lungească viața sau să încetinească îmbătrânirea.

Fructul care îmbunătățește memoria și sănătatea oaselor. Previne bolile cronice și îți lungește viața Fructul care îmbunătățește memoria și sănătatea oaselor. Previne bolile cronice și îți lungește viața

 

 


Strugurii sunt niște fructe foarte benefice pentru organismul nostru și pentru creierul nostru. Acesta este fructul care îți îmbunătățește memoria, atenția și alte funcții cognitive.

 


De asemenea, experții susțin că resveratrolul, conținut de struguri, ar putea preveni boala Alzheimer.

Pe lângă acest lucru, fructul care îmbunătățește memoria ajută și la menținerea sănătății oaselor, fiindcă are în compoziția sa numeroase minerale precum calciu, fosfor, magneziu, vitamina K și potasiu.


Fructul care îmbunătățește memoria. Previne bolile cronice

Fructul care îmbunătățește memoria poate să prevină și bolile cronice. Strugurii conțin mulți antioxidanți, care reprezintă compuși vegetali ce protejează celulele de radicalii liberi, scrie doc.ro. Aceștia din urmă duc la stresul oxidativ, cunoscut pentru cauzarea bolilor cronice precum cancerul, bolile de inimă și diabetul.

În fructul care îmbunătățește memoria, fructul de strugure, s-au identificat peste 1600 de antioxidanți.


Studiile au arătat că strugurii roșii sunt conțin cea mai mare concentrație de antioxidanți, având mult resveratrol, compusul cu proprietăți de protecție a inimii și de scădere a glicemiei în sânge.

CITEȘTE ȘI:


Ceaiul ce reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Scade tensiunea arterială și are proprietăți anti-cancer, anti-bacteriene

 

Leguma cu beneficii pentru inimă. Îmbunătățește vederea, are proprietăți anti-cancer și protejează vasele de sânge

Fructul care îmbunătățește memoria. Îți lungește viața

Același antioxidant despre care am vorbit că îl conține fructul care îmbunătățește memoria, fructul de strugure, poate să îți lungească viața. Fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanți, resveratrolul  poate repara daunele provocate de stresul oxidativ.

În același timp, acești antioxidanți din fruct poate încetini procesul de îmbătrânire și semnele acestuia. Acesta este motivul pentru care s-au creat multe produse cosmetice ce au la bază resveratrol.

Pe lângă că fructul care îmbunătățește memoria îți lungește viața, el poate și să protejeze ochiul de leziuni ale retinei și să îmbunătățească vederea. Aceste lucruri au fost concretizate în urma unui studiu din anul 2016 asupra unei diete suplimentate cu struguri.

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care previne cancerul și întărește oasele. Stimulează sistemul imunitar, nervos și te ajută să slăbești rapid

Leguma cu beneficii neștiute. Previne semnele de îmbătrânire, bolile de inimă și îi ajută pe diabetici

abonare newsletter