Timp Liber

Ceaiul care reduce senzația de foame și scade tensiunea arterială. Întărește sistemul imunitar și calmează tusea

Ceaiul care reduce senzația de foame și scade tensiunea arterială. Acest ceai este cunoscut de specialiști ca fiind un ceai minune. Întărește sistemul imunitar și calmează tusea.

Ceaiul care reduce senzația de foame și scade tensiunea arterială. Întărește sistemul imunitar și calmează tusea Ceaiul care reduce senzația de foame și scade tensiunea arterială. Întărește sistemul imunitar și calmează tusea

 

 


Ceaiul care reduce senzația de foame și scade tensiunea arterială este ceaiul de cimbru. O ceașcă din acest ceai poate face minuni pentru organism. Planta din care este făcut acest ceai este originară din zona mediterană și din anumite zone ale Africii.

 


 Cimbrul este folosit de sute ani, iar la început a fost folosit de egipteni pentru tratarea mai multor tipuri de afecțiuni. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Ceaiul care reduce senzația de foame și scade tensiunea arterială. Întărește sistemul imunitar

Ceaiul care reduce senzația de foame și scade tensiunea arterială. Conform mai multor studii, o ceașcă de ceai de cimbru poate reduce senzația de foame datorită substanțelor nutritive. Acest ceai nu numai că înlătură senzația de foame, însă conține substanțe care accelerează metabolismul și favorizează scăderea în greutate. Totodată, conform doc.ro, ceaiul de cimbru poate calma durerile de stomac, arsurile, indigestia și sindromul de colon iritabil.


Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ceaiul care reduce senzația de foame, poate scădea tensiunea arterială. El ajută la îmbunătățirea sănătății venelor și arterelor, dar și la reglarea tensiunii arteriale. De asemenea poate preveni retenția de apă din organism.

Poate mulți nu știu, însă ceaiul de cimbru este cunoscut de specialiști și pentru ca fiind un bun expectorant. Având această proprietate, ceaiul de cimbru poate să grăbească vindecarea în cazul gripei, facilitând eliminarea mucozităților din căile respiratorii.


CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților. Reduce colesterolul și te ajută să slăbești

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Reduce stresul și te ajută să slăbești

Ceaiul care reduce senzația de foame și scade tensiunea arterială. Calmează tusea

Ceaiul de cimbru, ceaiul care reduce senzația de foame și este bogat în vitamina A și C, vitamine de ajutor pentru cei care au sistemul imunitar mai slăbit. 

Conform mai multor studii, ceaiul de cimbru poate fi folosit pentru ameliorarea stării de greață, a durerilor de stomac, a constipației, precum și pentru combaterea balonării. 

Chiar dacă are multe beneficii pentru organism, ceaiul de cimbru nu este recomandat femeilor însărcinate, deoarece poate provoca avortul spontan.

 

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care tratează răceala și gripa. Te ajută să slăbești și calmează durerea în gât

Alimentul care reduce riscul apariției cancerului. Alungă depresia și previne bolile de inimă

Ultimele Stiri
abonare newsletter