Timp Liber

Ceaiul care te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar. Previne cancerul și stimulează sistemul nervos

Ceaiul care te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar. Acest ceai este o băutură populară în întreaga lume și recunoscută pentru beneficiile pe care le aduce organismului.

Ceaiul care te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar. Previne cancerul și stimulează sistemul nervos Ceaiul care te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar. Previne cancerul și stimulează sistemul nervos

 

 


Ceaiul negru, ceaiul care te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar, este o băutură apreciată încă de acum 500 de ani.

 


Ceaiul negru este adeseori preferat ca un ănlocuitor sănătos al cafelei. Acest tip de ceai are un gust mai puternic decât alte ceaiuri, chiar și decât ceaiul verde.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

În cazul ceaiului negru, frunzele sunt oxidate complet înainte de uscare, ceea ce nu îl face însă mai puțin sănătos. Păstrează peste 80% din proprietățile prezente și în cazul fratelui său mai celebru, ceaiul verde, scrie doc.ro.


Ceaiul care te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar. Previne cancerul

Ceaiul negru, ceaiul care te ajută să slăbești, are un conținut bogat de aminoacizi, uleiuri volatile, potasiu, iod, fosfor, fluor, vitaminele B1, B2, C, PP si K. Ca și ceaiul verde, cel negru stimulează metabolismul și elimină excesul de apă din organism. Persoanele care țin o dietă trebuie să știe că ceaiul negru este o modalitate sănătoasă pentru hidratarea organismului.

Totodată, ceaiul care te ajută să slăbești, întărește sistemul imunitar. Acest ceai este bogat în substanțe active care luptă împotriva gripei și oferă o rezistență mai bună în timpul sezonului rece.


Un studiu realizat în urmă cu doi ani în America a demonstrat că extractul din ceaiul negru are puterea de a reduce numărul celulelor canceroase, iar polifenolii din compoziția ceaiului negru susțin dezvoltarea celulelor sănătoase. 

CITEȘTE ȘI:

Alimentul care te ajută să pierzi din kilograme. Scade tensiunea arterială și previne diabetul

Fructul supranumit „fructul zeilor”, cu multe beneficii pentru organism. Îmbunătățește vederea și scade tensiunea arterială

Ceaiul care te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar. Stimulează sistemul nervos

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ceaiul negru stimulează și sistemul nervos. Ceaiul care te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar, ajută la îmbunătățirea memoriei și a atenției de concentrare.

Potrivit livadacuceai.ro, ceaiul negru reduce și nivelul de hormoni ai stresului și protejează împotriva bolii Parkinson.

Chiar dacă ceaiul negru are multe beneficii pentru organism, acesta poate deveni toxic. Ceaiul negru trebuie consumat cu precauție de femeile însărcinate și persoanele care urmează anumite tratamente medicamentoase. Medicii recomandă să nu fie depășită o cană pe zi. 

 

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care îmbunătățește sănătatea oaselor și dinților. Reduce colesterolul și te ajută să slăbești

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Reduce stresul și te ajută să slăbești

Ultimele Stiri
abonare newsletter