Actualitate
Profesia de dietetician, temă de dezbatere la Cluj
<p><span style="font-size: small;"> </span></p> <p><strong><span style="font-size: small;">Personalităţi de renume ale vieţii medicale din ţară şi din străinătate au discutat despre stilul sănătos de viaţă printr-o alimentaţie raţională, hrana adaptată vârstei, dar şi în bolile cronice ori în timpul sarcinii, precum şi despre profesia de dietetician la Simpozionul cu tema „Nutriţia - Medicina viitorului”, care s-a desfăşurat vineri şi sâmbătă la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca. </span></strong></p>
Prof. univ. dr. Marius Bojiţă de la UMF „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca a vorbit, în cadrul reuniunii, despre pericolul pe care îl reprezintă pentru organism automedicaţia şi a atenţionat că de cele mai multe ori oamenii îşi administrează neavizat medicamentele, după clasicul „am auzit că este bun” sau „am văzut o reclamă”.