Actualitate

Cristi Minculescu și Iris concertează la Cluj pe 26 septembrie în cadrul turneului “Din nou împreună”

După aproape 4 decenii de succes, zeci de hituri de calitate şi 18 albume care au creat istorie în muzica de la noi, Cristi Minculescu şi Iris pleacă să concerteze în 14 orașe din România, în cadrul turneului “Din nou împreună”, care se desfășoară în perioada 18 septembrie - 15 octombrie 2015. Seria de concerte continuă la Cluj pe 26 septembrie la Casa de Cultură a Studenților.

Năpădit de amintiri, Cristi Minculescu mărturisește: În amintirea mea, Clujul este “vinovat” pentru pierderea unui tren către București, dar și furnizor de fericire alături de public. Îmi amintesc că în `86, la un concert pe care îl aveam aici, ni s-au cerut multe bis-uri, așa că nu ne-am îndurat să ne dăm jos de pe scenă și în felul ăsta am pierdut trenul către casă. Țin minte că era mare îngrijorare, pentru că odată cu pierderea trenului am pierdut și spațiul de înregistrare de la studioul Electrecord, iar pe vremea aceea prindeai rar spațiu într-un studio profesional, dar a meritat.”

Hituri memorabile precum “Baby”, “Trenul fără naş”, “Să nu crezi nimic”, “De vei pleca”, "Strada ta", "Pe ape" etc, pe lângă alte cântece de suflet marca IRIS, vor fi din nou aduse pe buzele fanilor clujeni în cadrul concertului.


Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol sau online pe www.iabilet.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter