Externe

Patru persoane, inclusiv un adolescent, au murit în mare. Furtuna Nelson a făcut prăpăd în Spania.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa în mare, joi, pe coastele din nord-vestul şi nord-estul Spaniei, măturate de vânturi puternice şi de valuri înalte, în urma furtunii Nelson.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa în mare, joi, pe coastele din nord-vestul şi nord-estul Spaniei/ Foto: @selenophile843 - X Patru persoane şi-au pierdut viaţa în mare, joi, pe coastele din nord-vestul şi nord-estul Spaniei/ Foto: @selenophile843 - X

 

 


Patru persoane şi-au pierdut viaţa în mare, joi, pe coastele din nord-vestul şi nord-estul Spaniei, măturate de vânturi puternice şi de valuri înalte de câţiva metri, informează AFP, citat de Agerpres.ro

 


„Două persoane şi-au pierdut viaţa după ce au căzut în mare la Muros de Nalón şi Cudillero”, a precizat un comunicat al Serviciului de Urgenţă din Asturias, regiune din nord-vestul ţării unde valurile au ajuns până la şapte metri, potrivit agenţiei spaniole de meteorologie.

Pompierii au urcat la bordul unui elicopter „corpul fără viaţă al unui bărbat” care căzuse de pe un dig la Muros de Nalón. Aceştia fuseseră avertizaţi la începutul după-amiezii că „o persoană tocmai căzuse în mare”


În acelaşi timp, serviciile de urgenţă fuseseră chemate după ce o femeie a căzut în apă în portul Cudillero, corpul ei „lovindu-se de stânci”.

Femeia a fost salvată de o ambarcaţiune care a dus-o înapoi în port, însă era inconştientă. Salvatorii au încercat să o resusciteze timp de o oră, însă aceasta a murit.


Puţin mai târziu în cursul după-amiezii de joi, pe coasta catalană (nord-est), un minor marocan în vârstă de 16 ani a căzut în apă pe plaja din Tarragona, a indicat Garda Civilă pentru AFP. Un cetăţean german în vârstă de 32 de ani care trecea prin zonă a sărit în apă pentru a-l ajuta, însă amândoi s-au înecat, a precizat Garda Civilă.

Agenţia spaniolă de meteorologie a emis joi o alertă portocalie vizând coastele nord-vestice pentru a avertiza cu privire la marea periculoasă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sumă fabuloasă de bani descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în aeroport. Românul se întorcea din Spania.

Trei români reţinuţi în Spania pentru că au exploatat prin muncă alți români. Una din victime a plătit grupării 90.000 de euro în contul unei datorii de numai 100 de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter