Sport

Echipa de volei fete a Școlii Gimnaziale „Ion Luca Caragiale” Sibiu a obținut locul 1 la Cluj-Napoca în etapa zonală și locul 5 la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Echipa de volei fete a Școlii Gimnaziale „Ion Luca Caragiale” Sibiu a obținut locul 1 la Cluj-Napoca în etapa zonală și locul 5 la nivel național.

Echipa de volei fete a Școlii Gimnaziale „Ion Luca Caragiale” a obținut locul 1 la Cluj-Napoca. Sursă foto: Ionuț Băldău Echipa de volei fete a Școlii Gimnaziale „Ion Luca Caragiale” a obținut locul 1 la Cluj-Napoca. Sursă foto: Ionuț Băldău

 

 


Echipa de volei fete a Școlii Gimnaziale „Ion Luca Caragiale” Sibiu, care a obținut locul 1 în cadrul etapei zonale organizată la Cluj-Napoca, s-a clasat pe locul 5 la Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSȘ). 

În etapa zonală, organizată la Cluj-Napoca între 6-7 aprilie, echipa de volei fete de la Sibiu a reușit să câștige cu echipele reprezentative ale județelor Cluj, Brașov, Mureș si Harghita. Faza națională din cadrul ONSȘ a avut loc între 11-14 aprilie, la Brăila, unde au participat echipe din Alba, Botoșani, București, Constanța, Dolj, Ilfov și Sălaj.


Echipa de volei fete a Școlii Gimnaziale „Ion Luca Caragiale” Sibiu. Sursă foto: Ionuț Băldău

Ionuț Băldău, profesorul care a pregătit echipa de volei fete a Școlii Gimnaziale „Ion Luca Caragiale” Sibiu, a declarat pentru monitorulcj.ro că fetele au luptat extraordinar și au dat dovadă de perseverență la fiecare meci. 

„Tragerea la sorți a adus Sibiul în grupa A,  iar după victoriile în fața echipelor din Dolj și Ilfov am suferit o singură înfrângere cu echipa din Alba, poziționându-ne prin departajare la setaveraj pe locul 3 în grupă. Echipa noastră a luptat extraordinar în meciul cu echipa Constanței clasată pe locul 3 în grupa B obținând încă o victorie. Astfel, cu 3 victorii din 4 meciuri jucate, echipa noastră s-a clasat pe locul 5 la nivel national. 


Felicitări, in primul rând, fetelor pentru curajul, perseverența și reziliența de care au dat dovadă,  părinților care le susțin în dezvoltarea lor ca sportivi, dar și ca viitori adulți responsabili ai orașului nostru, precum și tuturor antrenorilor cluburilor sportive din Sibiu”, a conchis profesorul Ionuț Băldău. 

Echipa de volei fete a Școlii Gimnaziale „Ion Luca Caragiale” Sibiu. Sursă foto: Ionuț Băldău

Lotul echipei:
1.Savu Draga 
2.Tuinstra Emilly
3.Durbaca Mara
4.Bardaș Eliza
5.Mitea Carolina
6.Burușel Sofia
7.Skladal Teodora
8.Nițu Andreea
9.Bucea Sofia
10.Barna Sofia Teodora


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

România, răsplătită de pe urma Clujului! Campionatul European de Volei masculin vine în țara noastră

abonare newsletter