Sport

„U” Cluj anunță primul transfer pentru sezonul următor. „Bun venit, Dorin Codrea!”

Universitatea Cluj a dat startul transferurilor. Mijlocașul Dorin Codrea va evolua pentru „U” Cluj.

„U” Cluj anunță primul transfer/Foto: FC Universitatea Cluj „U” Cluj anunță primul transfer/Foto: FC Universitatea Cluj

 

 


FC Universitatea Cluj anunță transferul jucătorului Dorin Codrea (26 de ani). Mijlocașul defensiv a evoluat în acest sezon pentru Concordia Chiajna, unde a strâns 17 prezențe și a marcat 3 goluri.

Crescut de LPS Banatul, Dorin Codrea a debutat la nivelul ligii secunde în tricoul celor de la ACS Poli Timișoara în sezonul 2018/2019. În stagiunea 2020/2021 a jucat în play-off-ul pentru promovare alături de SSU Politehnica Timișoara.


CITEȘTE ȘI: 
Anunțul făcut de ”U” Cluj, după zvonurile despre negocierile cu Șumudică și Reghecampf: „Au ca scop destabilizarea clubului”

„În total, noul nostru jucător are 125 de partide jucate în Liga 2, cel mai aproape de promovare fiind în sezonul 2021/2022, când a jucat barajul pentru promovare alături de Concordia Chiajna împotriva celor de la Chindia Târgoviște”, anunță FC Universitatea Cluj. 

Echipe pentru care a evoluat până în prezent: SSU Politehnica Timișoara, CS Millenium Giarmata, Dumbrăvița, ACS Poli Timișoara, Concordia Chiajna.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Anunțul făcut de ”U” Cluj, după zvonurile despre negocierile cu Șumudică și Reghecampf: „Au ca scop destabilizarea clubului”

Ultimele Stiri
abonare newsletter