Sport

Bogdan Mitrea, despre ultimul meci din campionat: „Depinde de noi. Sperăm să venim cu o victorie”.

Bogdan Mitrea a vorbit despre ultimul meci din campionat.

Bogdan Mitrea, despre ultimul meci din campionat/Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro Bogdan Mitrea, despre ultimul meci din campionat/Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro

 

 


Fundaşul central al „U” Cluj, Bogdan Mitrea, a declarat câteva cuvinte înainte de ultimul meci din play-out, care va avea loc pe 12 mai, de la ora 21:30, în deplasare, cu FC Voluntari.

 


„Sperăm să nu fie ultimul. Sperăm să mai jucăm şi barajul de Conference League. Depinde de noi şi din nou ajungem la mâna noastră. De data aceasta şi Voluntariul are o miză. S-ar putea să fie diferit meciul şi sperăm să venim cu o victorie”, a declarat Bogdan Mitrea pentru site-ul FC Universitatea Cluj. 

Bogdan Mitrea a fost sancţionat o lună după meciul dintre „U” Cluj - FC Hermannstadt. Acesta revine acum pe teren pentru ultimul meci din campionat. Întrebat fiind ce părere are despre suspendarea pe care a primit-o, Bogdan Mitrea a precizat că a fost „luat prin surprindere”. 


„Nu a fost plăcut deloc. M-a luat prin susprindere. Consider că a fost o pedeapsă foarte aspră pentru fapta mea, dar a trecut. Pot să spun că am învăţat şi eu, poate şi ceilalţi. Să nu se mai repete”, a mai declarat fundaşul central al „U” Cluj. 

Universitatea Cluj şi preliminariile Conference League

Echipa ardeleană are un obiectiv, dar este foarte greu de realizat. În prezent, trupa din Cluj-Napoca este pe locul 4, iar la prima manșă a barajului pentru preliminariile Conference League pot participa numai primele două formații.


Ca să ajungă pe locul secund, Universitatea Cluj trebuie să învingă echipa FC Voluntari, dar mai are nevoie ca Oțelul Galați să piardă acasă cu FC Botoșani și FC Hermannstadt să nu câștige în deplasare cu FC U Craiova.

Singurele echipe din play-out cu licență pentru cupele europene sunt „U” Cluj și FC U Craiova care este ultima din clasament. Ca urmare, există posibilitatea ca prima manșă a barajului să nu se mai dispute și în preliminariile Conference League să meargă echipa de pe locul 3 din play-off.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj, pregătiri înaintea ultimului meci din campionat. Ce așteptări are Ovidiu Sabău?

abonare newsletter