Actualitate

Weekend-ul vine cu ploi în Cluj-Napoca! VEZI cum va fi vremea în următoarele trei zile

În acest weekend soarele va fi scump la vedere. Temperaturile vor fi mici pentru această perioadă din an, iar ploile își vor face simțită prezența.

Soarele va fi scump la vedere pentru clujeni în acest weekend/ Foto: monitorulcj.ro Soarele va fi scump la vedere pentru clujeni în acest weekend/ Foto: monitorulcj.ro

 

Potrivit Accuweather, vremea din orașul de pe Someș nu este una favorabilă în acest weekend pentru o ieșire în parc sau la ștrand.


 

Ploile își vor face simțită prezența pe tot parcursul weekend-ului.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Pentru ziua de vineri, 8 iulie, prognoza meteo arată 88% șanse de ploaie, iar cerul va fi înnorat. În ceea ce privește temperatura, maxima zilei va ajunge la 28 de grade Celsius, iar minima va coborî la 15 grade Celsius. Vântul va sufla cu putere în această zi (37 km/h).

Sâmbătă, sunt așteptate din nou furtuni cu descărcări electrice, șansele de precipitații fiind de 80%. Soarele se va ascunde și de această dată, cerul fiind în mare parte acoperit de nori. Pe timpul zilei vor fi așteptate 24 de grade Celsius, iar pe timpul nopții doar 13 grade Celsius.


Și duminică, 10 iulie, ploile vor rămâne în Cluj-Napoca, șansele de precipitații fiind de 88%, iar cerul acoperit aproape în totalitate de nori. Vântul va sufla cu putere (44 km/h), iar temperaturile vor rămâne la fel de scăzute ca în ziua precedentă. Pe timpul zilei vor fi așteptate 25 de grade Celsius, iar pe timpul nopții 11 grade.

 

CITEȘTE ȘI:

A fost prelungit CODUL GALBEN de ploi torențiale în Cluj! VEZI până când este valabil

Cod galben de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Cluj!

Ultimele Stiri
abonare newsletter