Actualitate

Curățenie pe malurile Someșului, în Florești. Amenzi de peste 15.000 de lei, într-o singură zi!

Primăria Florești a desfășurat luni o campanie de curățare a malurilor Someșului, pe raza comunei. Într-o singură zi, polițiștii au dat amenzi de peste 15.000 de lei făptașilor.

Curățenie pe malurile Someșului, în Florești. Amenzi de peste 15.000 de lei, într-o singură zi! FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu Curățenie pe malurile Someșului, în Florești. Amenzi de peste 15.000 de lei, într-o singură zi! FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat desfășurarea unei acțiuni de curățare a malurilor Someșului. Angajații serviciului de salubritate, dar și persoanele asistate social au strâns cantități mari de gunoaie în zonele de amonte și aval de barajul de pe râul Someș și în zona străzilor Barbu Lăutaru și Cloșca.

 


Participanții la acțiune au ridicat de pe malurile râului gunoaie din construcții, mobilier sau chiar cadavre de animale.

„Continuăm acțiunile de curățare a malurilor Someșului de deșeuri aruncate ilegal, precum și identificarea și amendarea mai multor persoane care se încăpățânează să nu respecte legile în vigoare. În cursul zilei de ieri acțiunile de curățenie s-au desfășurat în amonte și aval de barajul de pe râul Someș și în zona străzilor Barbu Lăutaru, respectiv Cloșca. În urma acțiunii au fost colectate, prin eforturile colegilor din serviciul salubritate și persoane asistate social, deșeuri din construcții dar şi elemente de mobilier, cadavre de animale, de pe malurile și din albia râului”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.


Făptașii au fost amendați, spune primarul

Tot în cadrul acțiunii, polițiștii au procedat la identificarea și sancționarea persoanelor responsabile de aruncarea ilegală a deșeurilor, fiind aplicate, într-o singură zi, amenzi de peste 15.000 de lei, arată Pivariu.

„Poliția locală a identificat persoanele responsabile de abandonarea deșeurilor în mod ilegal și au fost aplicate într-o singură zi amenzi de peste 15 mii de lei”, a transmis primarul comunei.

CITEȘTE ȘI:

Cât de „verde” va deveni Cluj-Napoca până în 2030? Investiții în parcuri, malurile Someșului și proiecte care să diminueze poluarea din oraș

Ultimele Stiri
abonare newsletter