Actualitate

Scandal la Untold între un jandarm și un agent de pază. Jandarmul a fost scos din festival!

Un jandarm, aflat în timpul liber, a fost implicat într-o altercație în incinta stadionului Cluj Arena, în noptea de sâmbătă spre duminică.

Lucian Bode salută doi jandarmi. Sursă foto Facebook Ministerul Afacerilor Interne Lucian Bode salută doi jandarmi. Sursă foto Facebook Ministerul Afacerilor Interne

 

„În această dimineață, în jurul orei 03:00, a avut loc o altercație verbală între un participant la festival și un agent de pază. Ulterior, participantul la festival a fost scos în afara arenei, de către agenții de pază. Imediat după producerea evenimentului, s-au efectuat verificări, în urma cărora a reieșit faptul că participantul la festival este un jandarm, aflat în timpul liber. Având în vedere acest aspect, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a dispus verificări, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. De asemenea, precizăm faptul că, în cursul acestei zile, jandarmul, aflat în timpul liber, a depus plângere prealabilă, cu privire la acest incident, la IPJ Cluj”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Sute de jandarmi și polițiști, mobilizați la UNTOLD! Un elicopter MAI va survola zona festivalului

Desfăşurare MASIVĂ de forţe la UNTOLD. 1.000 de polițiști, jandarmi și pompieri pe baricade la festival

Traficanți de droguri, arestați în prag de UNTOLD. Distribuiau droguri și etnobotanice în Cluj. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter