Actualitate

Cum arată gazonul pe Cluj Arena după Untold

Untold, festivalul de muzică electronică desfășurat pe Cluj Arena, a lăsat urme adânci pe gazonul stadionului.

sursa foto captură ecran Youtube  Legat De Cluj LDC sursa foto captură ecran Youtube Legat De Cluj LDC

 

În acest an, Untold s-a desfășurat în perioada 4-7 august. După 4 zile de concerte, gazonul de pe Cluj Arena nu este în cea mai bună formă.


Unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică electronică din Europa s-a încheiat luni dimineață. Untold s-a desfășurat pe Cluj Arena, stadionul pe care joacă U Cluj în mod obișnuit. În ultima zi de distracție, aproximativ 99.000 de oameni veniți din toată lumea au fost în arena.

Per total, în cele 4 zile de Untold, peste 360.000 de oameni au pășit pe Cluj Arena, stadion cu o capacitate de 30.000 de locuri.


An de an, aceste cheltuieli sunt suportate de către organizatorul evenimentului. La fel și acum, când gazonul este complet distrus. Într-o filmare din dronă se observă foarte multe porțiuni mari în care iarba lipsește complet.

Anul trecut a fost prima dată când gazonul a fost înlocuit complet după acest eveniment, și nu doar parțial.


În acest sezon de Liga 1, U Cluj, gazda obișnuită de pe Cluj Arena, a fost nevoită să își dispute meciurile de acasă la Mediaș. „Șepcile roșii” au scos doar un punct în două meciuri jucate acasă. Echipa lui Lincar a remizat cu CSU Craiova, scor 1-1, și a pierdut cu Petrolul, scor 0-1, în etapa a patra din Liga 1.

Cluj Arena a fost construit în intervalul 2009 - 2011, are 30.201 locuri și a costat 44 de milioane de euro. Stadionul a fost inaugurat în octombrie 2011.

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc despre Untold. „Mi s-a făcut pielea de găină"

„U” luptă pentru prima victorie în Superligă cu Petrolul. Nu pe Cluj Arena, ci la Mediaş!

Untold. Cum arată scena de pe Cluj Arena?

Ultimele Stiri
abonare newsletter