Actualitate

Accident pe Traian Vuia. Un șofer de 74 de ani a pierdut controlul mașinii și a rupt un stâlp. FOTO

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, 27 august, pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca.

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, 27 august, pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, 27 august, pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj

 

 


UPDATE ORA 21:27

 


„La data de 27 august a.c., în jurul orei 18.00 polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 74 de ani, din municipiul Cluj-Napoca în timp ce se deplasa pe direcția Apahida spre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp din beton, din afara părții carosabile.


În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


UPDATE ORA 19:37

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier produs pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca.
La fața locului, echipajul autospecialei cu modul de descarcerare a găsit un autoturism avariat în afara părții carosabile, cu ocupanții ieșiți din acesta, și un stâlp de susținere a liniilor de transport a energiei electrice avariat, sprijinit doar de cabluri.


Au fost asigurate măsuri pentru siguranță a salvatorilor și a participanților la trafic prin restricționarea zonei de sub stâlpul instabil și demontarea bateriei. A fost solicitată intervenția echipelor companiei de transport locale și a distribuitorului de energie electrică pentru deconectarea linilor de transport a energiei electrice. Un bărbat și o femeie, în vârstă de cca 70 de ani, au fost consultați la fața locului de către un echipaj SAJ fără a fi transportați la spital”, a transmis ISU Cluj.

Știrea inițială

Un accident de circulație a avut loc sâmbătă, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca, a transmis ISU Cluj.

„Accident rutier, Cluj-Napoca, str. Traian Vuia, a transmis ISU Cluj”, pe Twitter.

Traficul în zonă este îngreunat și se circulă doar pe 2 benzi, avertizează un șofer pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj.

„Accident pe Traian Vuia 99 aprox, în curbă. Stâlp rupt, se circulă doar pe 2 benzi”, a transmis șoferul.

Revenim cu detalii

CITEȘTE ȘI:

Accident între două mașini în Turda. Un bătrân de 74 de ani a fost rănit

Accident grav între o motocicletă și o mașină, în Turda. Motociclistul a fost transportat la spital

Accident pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Un bărbat a fost transportat la spital

abonare newsletter