Actualitate

Tânărul mort în accidentul de pe Moților era implicat în trafic cu etnobotanice. A fost arestat în dosarul Uioreanu.

Tânărul de 25 de ani care a murit în accidentul de pe Calea Moților duminică dimineață a fost traficant de etnobotanice. El ar fi fost arestat preventiv în trecut din această cauză.

Tânărul mort în accidentul de pe Moților vindea etnobotanice procurate de tatăl său / Foto 1: Bogdan Lazăr - Facebook, Foto 2: ISU Cluj Tânărul mort în accidentul de pe Moților vindea etnobotanice procurate de tatăl său / Foto 1: Bogdan Lazăr - Facebook, Foto 2: ISU Cluj

 


Bogdan Lazăr, tânărul de 25 de ani care a murit în accidentul teribil de duminică dimineața de pe Calea Moților, ar fi fost un traficant de etnobotanice, potrivit DIICOT Cluj.


 

Băiatul ar fi vândut plicuri cu substanțe psihoactive pe care le primea de la tatăl său, Lazăr Septimiu Călin, și a fost arestat preventiv în trecut din această cauză, relatează bzc.ro.


„Lazăr Septimiu Călin a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse psihoactive. În perioada august-octombrie 2015, a procurat substanței psihoactie și le-a transportat la domiciliul său, unde le-a ambalat în pliculețe de plastic, după care le-a pus la dispoziție fiilor săi Lazăr Bogdan și Lazăr Andrei-Vlăduț, pentru a fi distribuite mai multor persoane, printre care Alexandru Uioreanu (fiul fostului președinte al Consiliului Județean Cluj – n.a.)”, arată procurorii DIICOT Cluj, conform sursei citate.

De asemenea, în noaptea accidentului, Bogdan Lazăr ar fi pierdut o sumă mare la jocuri de noroc într-un bar din Cluj-Napoca, lucru care l-a făcut să-și piardă cumpătul. 


„Colega mi-a zis că băiatul a venit aici, a băgat ceva bani mulți și a plecat nervos”, a spus un angajat al agenţiei de jocuri de noroc, potrivit stirileprotv.ro.

CITEȘTE ȘI:

Accidentul mortal de pe Moților. Momentul impactului, surprins de camerele de supraveghere. VIDEO

Cine a fost tânărul care a murit în accidentul de pe Moților? Prietenii îl descriu ca pe un băiat deștept și amuzant. FOTO

Tânărul de 25 de ani, mort în accidentul de pe Moților, ar fi condus cu 180 km/h. FOTO/VIDEO

Imagini greu de privit. Accidentul de pe Calea Moților la ivirea zorilor. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter