Actualitate

O minoră de 14 ani, dată dispărută la Poliție pentru a CINCEA oară! Locuiește într-un centru de plasament din Cluj-Napoca. FOTO

O minoră în vârstă de 14 ani care a dispărut de două ori de acasă și de două ori dintr-un centru de plasament din Cluj-Napoca a fost dată dispărută pentru a cincea oară.

O minoră în vârstă de 14 ani care a dispărut de două ori de acasă și de două ori dintr-un centru de plasament din Cluj-Napoca a fost dată dispărută pentru a cincea oară/ FOTO: IPJ Cluj O minoră în vârstă de 14 ani care a dispărut de două ori de acasă și de două ori dintr-un centru de plasament din Cluj-Napoca a fost dată dispărută pentru a cincea oară/ FOTO: IPJ Cluj

 

 


La data de 10 noiembrie Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată  cu privire la faptul că minora COVACI CRENGUȚA MARIA,  în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar la aceeași dată, în jurul orei 19.20 dintr-un centru de minori situat în municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE:

– înălțime aproximativă 1.65, forma feței ovală, ochi căprui, ten măsliniu, culoarea părului negru.


La momentul plecării aceasta purta o geacă de iarnă, de culoare neagră cu glugă, un tricou de culoare verde, pantaloni de culoare verde, căciulă cu dungi albe și verzi, pantofi sport de culoare roz.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!


Minora  a dispărut de mai multe ori în decursul anului

Minora în vârstă de 14 ani a dispărut de cinci ori în decurs de câteva luni, fiind mereu găsită teafără.

În data de 25 iulie aceasta a fost dată dispărută de părinți după ce a plecat de la locuința din Dej.


La data de 15 august minora a dispărut dintr-un centru de plasament din municipiul Cluj-Napoca

La data de 23 august, Poliția municipiului Dej a fost sesizată cu privire la faptul că, Covaci Crenguța Maria, în vârstă de 14 ani, din comuna Bobâlna a plecat de la domiciliu în cursul zilei și nu s-a mai întors.


Iar în data de 3 octombrie Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că minora de 14 ani, a plecat voluntar la aceeași dată, în jurul orei 22:50 din centrul de plasament din Cluj-Napoca.

 

CITEȘTE ȘI:

Două minore au fugit de la un centru de plasament din Cluj-Napoca. Polițiștii le caută

O minoră de 13 ani din Dej a fost dată dispărută. Dacă o vedeți, sunați la 112! FOTO

abonare newsletter