Actualitate

Turist american, la „vânătoare de vampiri” prin Cluj-Napoca: „M-a șocat orașul”. VIDEO

Turiștii străini, dar mai ales vloggeri vin în număr tot mai mare în Cluj-Napoca. Evan Ramari, un turist din SUA a pornit la o „vânătoare de vampiri” prin oraș.

Evan Ramari, un turist din SUA  a pornit la o „vânătoare de vampiri” prin orașul de pe Someș/ FOTO: captură ecran youtube Evan Ramari, un turist din SUA a pornit la o „vânătoare de vampiri” prin orașul de pe Someș/ FOTO: captură ecran youtube

 

 


Cluj-Napoca atrage tot mai mulți turiști străini și vloggeri odată cu eliminarea restricțiilor din timpul pandemiei de COVID-19.

 


Evan Ramari, un turist din Statele Unite ale Americii, a pornit la o „vânătoare de vampiri” prin Cluj-Napoca.

 

„Avertizez pe toți vampirii că sunt periculos și înarmat”

Turistul a luat trenul din Ungaria spre Cluj-Napoca. În timp ce aștepta trenul vlogger-ul a spus că este pregătit să se lupte cu vampirii pe care îi întâlnește, fiind „înarmat” cu o furculiță de plastic.


„Avertizez pe toți vampirii că sunt periculos și înarmat. Chiar dacă am sărit pentru sală de câteva ori, încă mai știu mișcări de kung fu”, a transmis Evan. 

După mai multe ore petrecute pe tren, Evan Ramari a ajuns în gara din Cluj-Napoca, iar în timp ce se plimba pe străzile orașului a făcut, din nou, o remarcă despre vampiri.


„Am ajuns în Cluj. Oricine poate fi un vampiri având în vedere că ne aflăm în capitala Transilvaniei, dar ei nu se vor pune cu mine pentru că arma slăbiciunii la mine”, a zis răzând turistul.

După ce s-a uitat la magazinele de pe strada Horea, turistul a pornit spre centrul orașului.


Pe drum Evan a oprit un clujean pentru a-l întreba cum se spune „Hello” și „Thank you” în română.

„Limba română sună atât de bine. Sună puțin ca și italiana”, a adăugat tânărul.

„Arhitectura este frumoasă, orașul este curat, sunt foarte multe magazine de unde îți poți cumpăra și mâncare”, a adăugat Evan.

Fermecat de cafenele din Piața Muzeului

Cafenele din Piața Muzeului i-au atras atenția turistului și l-au fermecat prin modul în care sunt amplasate.

„Sunt cafenele interesante pe toată strada. Aici este una chiar interesantă, doar priviți la ghivecele cu flori de la geamuri. Poți să-ți aduci prietena aici și va fi impresionată. Ai încredere în mine”, a zis Evan.

Filmarea continuă cu interiorul Bisericii Franciscane, iar turistul a încercat să surprindă fiecare icoană.

„Acest oraș Cluj a fost dominat în trecut de romani, de maghiari și mulți alții, iar aici în centru avem statuia unuia dintre ei. Este regele Ungariei, Matthias Corvinus și această statuie este ca o amintire a maghiarilor (…) Acest oraș românesc m-a șocat! (chiar dacă cuvântul în mod normal este folosit cu conotație negativă, turistul era de fapt uimit -n.red.)”, a încheiat turistul care recomandă și celorlalți să vizite Cluj-Napoca.

 

CITEȘTE ȘI:

Vlogger român, după o plimbare prin Cluj. „Am stat 7 ani în Olanda, am standarde. Bucureștiul e mai frumos, scările de pe Cetățuie arată deplorabil, 10.000 € pentru că am făcut reclamă”

Aproape 60.000 de turiști străini la Cluj, de la începutul anului. Cei mai mulți sunt din Europa

abonare newsletter