Actualitate

Accident cu victimă în Piața 14 Iulie: O femeie a fost accidentată pe trecerea de pietoni

Un accident rutier a fost înregistrat recent în Piața 14 Iulie din cartierul Grigorescu. Potrivit primelor informații, o femeie a fost accidentată pe trecerea de pietoni. Intersecția este cunoscută pentru numeroase accidente în zonă.

Accident pe trecerea de pietoni în Piața 14 Iulie/ sursa: monitorulcj.ro Accident pe trecerea de pietoni în Piața 14 Iulie/ sursa: monitorulcj.ro

 

 


Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 17:40, chiar pe trecerea de pietoni situată în intersecția din Piața 14 Iulie. 

 


Potrivit martorilor oculari, la volanul autoturismului se afla o tânără, iar victima a fost dusă pe capotă câțiva metri. 

O femeie a fost accidentată pe trecerea de pietoni în Piața 14 Iulie. Victima a fost purtată câțiva metri pe capota mașinii/foto monitorulcj.ro

La fața locului a fost trimis un echipaj SMURD.


„Am intervenit la un accident rutier în acea zonă, trimițând o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. 

Mai exact, a fost vorba despre o femeie de aproximativ 30 de ani, lovită de un autoturism”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 


La scurt timp după producerea accidentului, trei autospeciale de Poliție și-au făcut apariția. 

Potrivit martorilor oculari, mașina ar fi fost mutată de pe contrasens pe partea opusă. La solicitările martorilor, agentul de poliție a efectuat măsurători pe ambele sensuri, inițial pe partea opusă accidentului, iar ulterior în zona în care s-a produs incidentul. 


Victima a fost transferată de la Unitatea de Primiri Urgențe la secția de Ortopedie, în urma fracturilor constatate prin intermediul investigațiilor medicale. 

UPDATE 21:30: „Accident rutier produs în jurul orei 17.40, în Piata 14 iulie, din municipiul Cluj-Napoca.

O conducătoare auto în vârstă de 27 de ani, care se deplasa dinspre Podul Napoca înspre strada Alexandru Vlahuță, ar fi surprins și accidentat o femeie de 38 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se angajase în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni.

Femeia a fost transportată la o unitate medicală.
Testarea cu aparatul etilotest a conducătoarei auto a avut rezultat negativ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. 

Trecerea de pietoni situată în intersecția din Piața 14 Iulie este problematică, nesemaforizată și slab luminată.

Astfel, din păcate, periodic în zonă au loc accidente.

CITEȘTE ȘI:

Accident cu două mașini în Piața 14 Iulie, Cluj-Napoca! Un tânăr, rănit GRAV după ce s-a răsturnat cu mașina

abonare newsletter