Actualitate

Lucrări în ritm alert! Asfaltare pe strada Dragalina: „Să fie 20 Mai o minune pentru șoferi?” FOTO/VIDEO din dronă

Lucrările la strada General Dragalina din Cluj-Napoca avansează în ritm alert. Până pe 20 mai proiectul ar trebui să fie finalizat.

Lucrări de asfaltare pe strada Dragalina / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Lucrări de asfaltare pe strada Dragalina / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un internaut a postat sâmbătă pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca fotografii cu stadiul lucrărilor la strada Dragalina, când muncitorii asfaltau una dintre cele două benzi ale drumului.

Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

Duminică, internatului respectiv a postat alte fotografii cu procesul de asfaltare și la a doua bandă de circulație. „Strada DRAGALINA! Asfaltare și banda a doua. Să fie 20 mai o minune pentru șoferi?”, spune acesta.


Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

De asemenea, în urmă cu 22 de ore, pe canalul de YouTube Legat de Cluj - LDC a fost publicată o filmare din dronă cu lucrările la această stradă:

Primarul Clujului Emil Boc a anunțat că traficul pe strada General Dragalina va fi deschis până pe 20 mai, cu mult timp înainte de termenul inițial - 15 iunie.


„Până în 20 mai se va redeschide traficul pe strada General Dragalina. Mulțumesc tuturor celor implicați pentru efortul de a deschide circulația cu mult înainte de termenul anunțat inițial: 15 iunie (…) Lucrările la proiectul european vor continua conform proiectului în graficul stabilit.

În zona, lucrările includ amenajarea unei piațete cu gazon în zona bifurcației Mamaia - Dragalina, amenajarea trotuarelor și a parcărilor cu piatră cubică. Tot aici vor fi amplasate doua stații de încărcare autovehicule electrice și realizată amenajarea zonei verzi cu gazon și gradene”, a mai transmis Boc, marți.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Conductă de gaz SPARTĂ pe strada General Dragalina! „Miroase a gaz pe trei străzi distanță”

POZA ZILEI. Vechea piatră cubică de pe strada Dragalina a ieșit la lumină

Ultimele Stiri
abonare newsletter