Actualitate

Gestul de omenie al unui șofer de autobuz: „Când ți se face un bine, simți că s-a oprit lumea în loc. De data asta, s-a oprit traficul...”

Un tânăr nevăzător a povestit pe rețelele de socializare despre gestul unui șofer de autobuz, care l-a emoționat profund.

Gestul de omenie al unui șofer de autobuz. FOTO: Facebook/ Compania de Transport Public Cluj-Napoca Gestul de omenie al unui șofer de autobuz. FOTO: Facebook/ Compania de Transport Public Cluj-Napoca

 

 


Alex Benchea, un tânăr alpinist nevăzător din Cluj, a povestit, într-o postare pe pagina sa de Facebook, o întâmplare petrecută seara trecută, care l-a emoționat profund. El a relatat cum, miercuri seara, în timp ce se întorcea din Baciu în Cluj, un șofer de autobuz al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca și-a rupt din timp pentru a se asigura că tânărul nevăzător va ajunge pe cealaltă parte a drumului în siguranță. 

 


Gestul de omenie a fost apreciat de Alex Benchea, care s-a declarat emoționat de bunătatea și atenția șoferului.

„Uneori când ți se face un bine, simți că s-a oprit lumea în loc, în seara asta, s-a oprit traficul... Să vedeți cum a fost:


Eu împreună cu colegul meu Alex tocmai ne întorceam de la un local situat în comuna Baciu de lângă Cluj. După ce am urcat în autobuzul M31, șoferul ne-a întrebat unde vrem să ajungem. I-am răspuns că la a treia stație.

Când aproape urma să coborâm, autobuzul s-a oprit și șoferul s-a oferit să ne ajute să ajungem vis-a-vis, pentru a nu mai traversa singuri și pentru că stația de întoarcere e un pic mai departe. Ne-a mai spus că tot el este șoferul cu care am călătorit dinspre Cluj”, a relatat tânărul, pe Facebook.


„Șoferii din Cluj au învățat nu doar cum să transporte călătorii, ci cum să-i transporte în siguranță”

Alex Benchea a arătat că, deși se descurcă destul de bine de unul singur, a acceptat ajutorul șoferului bine intenționat. El a arătat că, în Cluj, șoferii au învățat nu doar să transporte călătorii, ci și să îi transport în siguranță.

„Se pare că șoferii din Cluj nu au învățat doar cum să transporte călători, ci mai mult de atât, cum să transporte călătorii în siguranță.


Voi știți cât de bine mă descurc eu, dar nu îmi place să refuz oamenii când sunt așa bine intenționați. Fiecare are rolul său în privința sensibilizării și educării oamenilor.

De astfel de experiențe poți avea parte dacă alegi să mai ieși și din casă”, a mai relatat tânărul.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Gest inedit al unor copii din Cluj: oferă limonadă pentru a ajuta un prieten cu cancer

Ultimele Stiri
abonare newsletter