Actualitate

Incendiu la un salon din Gherla. Proprietarii au încercat să stingă flăcările până la venirea pompierilor

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la un salon de pe strada Mihai Eminescu din municipiul Gherla.

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la un salon de pe strada Mihai Eminescu din municipiul Gherla/ Foto: arhivă ISU Cluj Un incendiu a izbucnit, luni seară, la un salon de pe strada Mihai Eminescu din municipiul Gherla/ Foto: arhivă ISU Cluj

 

 


Un incendiu a izbucnit, luni seară, la un salon de întreținere corporală de pe strada Mihai Eminescu din municipiul Gherla.

 


Până la sosirea pompierilor, proprietarii au încercat să stingă incendiul.

Potrivit ISU Cluj, incendiul ar fi pornit de la o defecțiune a aparatului utilizat pentru întreținerea corporală.


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit alături Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al Primăriei municipiului Gherla pentru a stinge flăcările izbucnite într-un spațiu în care funcționa un salon pentru întreținere corporală situat pe str. Mihai Eminescu din municipiul Gherla.

La fața locului au fost trimise o autospecială de stins incendii din cadrul subunității de intervenție din Dej și o autospecială de stins incendii din cadrul Primăriei municipiului Gherla. Proprietarii au reușit să acționeze cu mijloace de primă intervenție, până la sosirea echipajelor operative, reușind astfel să limiteze extinderea incendiului.


Au ars câteva elemente dintr-un aparat de bronzat și au fost afectați pereții din cauza degajărilor mari de fum.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cel mai probabil incendiul a pornit de la o defecțiune a aparatului utilizat pentru întreținerea corporală”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Izvorul Crișului. O femeie de 50 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

A murit un pompier din Cluj care s-a luptat 30 de ani cu flăcările! Era comandant de echipaj: „A acționat neîntrerupt, peste 10 ore, la un incendiu mare”

INCENDIU la un transformator electric în Baciu! Pompierii intervin. VIDEO

abonare newsletter