Actualitate

Reținut de polițiști pentru conducere fără permis în formă continuată, prin Cluj-Napoca

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce a fost surprins în repetate rânduri la volan, dar fără permis de conducere.

La volan, dar fără permis, prin municipiu. un tănăr a fost reținut de oamenii legii pentru conducere fără permis de conducere în formă continuată/Foto: IPJ Cluj La volan, dar fără permis, prin municipiu. un tănăr a fost reținut de oamenii legii pentru conducere fără permis de conducere în formă continuată/Foto: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un tânăr în vârstă de 25 de ani, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 


Cercetările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că în data de 19 mai a.c. și 20 mai a.c. cel în cauză ar fi condus autoturismul pe mai multe străzi din Cluj-Napoca, fără a deține permis de conducere.

„Astfel, la data de 23 mai a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii au emis pe numele acestuia ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, informează IPJ Cluj. 


În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Depășire neregulamentară pe motor, cu 127 km/h, prin Copăceni. A rămas fără permis și a încasat o amendă usturătoare

abonare newsletter