Actualitate

Cadavrul carbonizat din Tureni era al unui bărbat dispărut din Aiud. Noi detalii în cazul descoperirii șocante dintr-un cimitir din Cluj

Noi detalii în cazul cadavrului uman ars, descoperit duminică în apropierea localității Tureni.

Cadavru uman ars, găsit aproape de Tureni. Inquam Photos / Octav Ganea Cadavru uman ars, găsit aproape de Tureni. Inquam Photos / Octav Ganea

 

 


Porivit ultimelor informații disponibile, cadavrul carbonizat găsit în localitatea clujeană Tureni este al unei personae de 79 de ani din județul Alba. Ancheta poliției urmează să stabilească toate circumstanțele în care trupul bărbatului a ajuns pe raza județului Cluj.  

 


În urma activităților investigativ-operative, desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și a Direcției de Investigații Criminale, în care au fost angrenați polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Poliția Municipiului Turda, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba – Poliția Municipiului Aiud, s-a stabilit că persoana decedată, găsită arsă în data de 9 iulie a.c. într-un cimitir din localitatea Tureni, este cea reclamată ca fiind dispărută în data de 10 iulie a.c., de pe raza municipiului Aiud, respectiv un bărbat, în vârstă de 79 de ani, din Aiud.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul de specialitate a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj.


În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a anunțat, duminică, în jurul orei 18, că un cadavru uman ars a fost găsit în apropierea localității Tureni. O echipă de polițiști s-au deplasat la fața locului, ulterior cadavrul fiind ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, pentru expertiză.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cadavru uman ars, găsit aproape de Tureni

Ultimele Stiri
abonare newsletter