Actualitate

Accident între două mașini pe centura Gherla! Un șofer de 80 de ani a fost transportat la spital

Un accident rutier între două mașini a avut loc pe centura Gherla, în zona localității clujene Bunești.

Accident pe centura ocolitoare Gherla, în zona Bunești / Foto: ISU Cluj Accident pe centura ocolitoare Gherla, în zona Bunești / Foto: ISU Cluj

 

 


Una dintre mașinile implicate în accident a luat foc, însă flăcările au fost stinse de șoferii care treceau prin zonă, până la sosirea salvatorilor.  O persoană implicată în accident primește îngrijiri medicale de la salvatorii SMURD:

 


„Pompieri din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Bunești. La fața locului acționează două autospeciale și un echipaj SMURD. Din primele informații primite ar fi vorba despre două autoturisme avariate, dintre care unul s-a aprins, iar flăcările au fost stinse de către participanți la trafic până la sosirea pompierilor. O persoană este consultată în aceste momente, fiind în stare de conștență și cooperantă”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:
Doi soți români au MURIT într-un accident tragic pe autostradă, în Grecia! Copiii au ajuns la spital. VIDEO
Cine sunt clujenii care au murit în accidentul teribil din Grecia. Cei doi copii, în afara oricărui pericol

 


Două mașini au făcut accident în zona Bunești / Foto: ISU Cluj

UPDATE: Unul dintre șoferi a ajuns la spital

„La data de 17 august, în jurul orei 12.40, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs DN1C, pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla. Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 80 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, care ar fi condus autoturismul dinspre DC 172B, la pătrunderea pe DN1C, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus pe direcția Dej spre Cluj-Napoca, de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Dej. În urma coliziunii a rezultat rănirea bărbatului în vârstă de 80 de ani, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.


„Ehipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani, care prezenta mai multe traumatisme, era în stare de conștiență și era cooperant. Ulterior a fost transportat la CPU Gherla pentru investigații și îngrijiri medicale”, a adăugat ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între un camion, un microbuz și o mașină, lângă Băișoara. O femeie și un copil de 6 ani, la spital!

Un șofer a scăpat cu SUSPENDARE, după ce a ucis 2 mame pe o stradă din Cluj: „Familia noastră încă suferă. Dreptatea aparține mereu vinovaților?!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter