Actualitate

Bătrân de 89 de ani, tâlhărit în Dej. A fost lăsat inconștient pe stradă. VIDEO

Un bătrân de 89 de ani a fost găsit căzut pe o stradă din Dej. Acesta a fost tâlhărit și bătut de un alt bărbat.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore/ Foto: captură ecran video IPJ Cluj Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore/ Foto: captură ecran video IPJ Cluj

 

 


Un bătrân de 89 de ani a fost găsit căzut pe o stradă din Dej.

 


Potrivit politiștilor, acesta ar fi fost bătut și tâlhărit de un alt bărbat care s-a făcut nevăzut.

CITEȘTE ȘI:
Un copil de 2 ani a scăpat miraculos cu viață după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc

Suspectul a fost prins și arestat pentru 24 de ore.


„La data de 21 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
În fapt, la data de 16 august a.c., în jurul orei 21.45, Poliția municipiului Dej a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că o persoană mai în vârstă, de sex masculin, se află căzută pe o stradă din municipiu și este posibil ca aceasta să fi fost agresată și deposedată de bunuri. În baza celor sesizate, polițiștii au demarat de îndată cercetări, identificând  victima, respectiv un bărbat, în vârstă de 89 de ani, din municipiul Dej, care a fost transportat la spital de către un echipaj medical. S-a stabilit că bărbatul a fost agresat de către o persoană necunoscută și deposedat de suma de 5.000 de lei.
În continuare, polițiștii de investigații criminale au efectuat activități operative pentru depistarea autorului și tragerea la răspundere a acestuia. Astfel, în urma informațiilor obținute, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Mureș.
În cauză, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 85%. La data de 21 august a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, ulterior bărbatul fiind prezentat magistraților Judecătoriei Dej, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul care a dat o spargere de 37.000 euro în Cluj, condamnat definitiv la închisoare. Nu a fost la prima tâlhărie

Hoț de bijuterii, prins de polițiști la mai bine de o lună de la tâlhărie. Neatenția l-a costat scump

Ultimele Stiri
abonare newsletter