Actualitate

O butelie a EXPLODAT într-o casă din Cluj-Napoca. Un tânăr are arsuri pe mâini și picioare

Un tânăr a suferit arsuri pe mâini și picioare în urma unei explozii în casa în care se afla, în Cluj-Napoca.

Explozie pe strada Meșterul Manole din Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj Explozie pe strada Meșterul Manole din Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj

 

 


Explozia a avut loc la o butelie, într-o casă pe strada Meșterul Manole, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

 


Tânărul de 20 de ani cu arsuri este îngrijit, momentan, de echipajul medical de pe ambulanță, dar urmează să fie transportat la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca asigură în aceste momente măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, după ce o butelie a explodat într-o locuință de pe strada Meșterul Manole. Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar echipajele medicale oferă îngrijiri unui tânăr de aproximativ 20 de ani, care prezintă arsuri la nivelul membrelor superioare și inferioare. Intervenim cu o autospecială de stingere, fiind sprijiniți de o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (…) Victima va fi transportată la spital de echipajul SAJ, fiind conștientă și cooperantă.”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat obsedat făcea SUTE de apeluri pe zi, până reușea să găsească fete minore. Apoi le hărțuia

Zboruri Cluj-Londra, ANULATE! Incendiu imens în parcarea Aeroportului Luton din Anglia. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter