Actualitate

Accident GRAV în Feleacu, între un microbuz și o mașină. UPDATE: Nouă ambulanțe și un elicopter SMURD au intervenit. VIDEO

Accident în Feleacu. Un tânăr de 30 de ani a rămas blocat în mașină, care s-a transformat într-un morman de fiare, iar 15 persoane sunt consultate de echipajele medicale ajunse la fața locului.

Accident grav în Feleacu / Foto: Info Trafic jud. Cluj Accident grav în Feleacu / Foto: Info Trafic jud. Cluj

 

 


Mobilizare mare de forțe, între care un echipaj cu elicopterul SMURD, pentru un accident petrecut în apropiere de Feleacu între o mașină și un microbuz plin de oameni.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momentele a un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Feleacu. La fața locului intervin 3 autospeciale cu modul de descarcerare, șase echipaje SAJ, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD. Echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar în ultimul un bărbat încarcerat. Pompieri au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului, în stare de conștiență și cooperant, în vârstă de aproximativ 30 de ani, rămas blocat în autoturism. Totodată, 15 persoane din microbuz sunt consultante în aceste momente de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări acestea prezintă afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE ora 11:52: Echipajele de la fața locului au mai fost suplimentate cu încă un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Cluj.

UPDATE ora 12:05: Toate victimele implicate în accident sunt conștiente. 4 dintre acestea au fost deja evacuate la spital. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD de la Jibou. Situația e în dinamică.


UPDATE ora 12:34: 16 persoane, dintre care 7 bărbați și 9 femei, au fost transportate la spital. Toate victimele sunt conștiente și cooperante.

Rectificare a Inspectoratului de Poliție Județean: Accidentul a fost înregistrat în comuna Feleacu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Incident la un bloc de pe Aleea Vidraru. Un bărbat a căzut de la înălțime și a fost transportat la spital

Viteze de raliu pe Autostrada Transilvania. Un șofer din Ungaria a condus cu 212 km/h și a produs un accident

Ultimele Stiri
abonare newsletter