Actualitate

Un bărbat din Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru că a dat foc mașinii concubinei

Un clujean a dat foc mașinii concubinei sale, din cauza unor neînțelegeri. Acum, bărbatul se află în arest preventiv.

Un clujean i-a incendiat mașina concubinei din cauza unor neînțelegeri / Foto: depositphotos.com Un clujean i-a incendiat mașina concubinei din cauza unor neînțelegeri / Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat din Cluj-Napoca și concubina sa au avut o ceartă care a escaladat rapid într-un dosar penal, de 1 decembrie. Clujeanul i-a incendiat mașina femeii, motiv pentru care acesta a fost reținut de polițiști și, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile:

 


„La data de 1 decembrie, Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 52 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de distrugere. 

În fapt, la data de 1 decembrie, 19.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism este cuprins de flăcări, în localitatea Șoimeni. La fața locului au fost dirijat un echipaj de poliție, alături de pompieri din cadrul ISU Cluj, care au lichidat incendiul și au stabilit că incendiul a fost provocat intenționat. Polițiștii au demarat de îndată cercetări în vederea identificării persoanelor vinovate de producerea incendiului. Astfel, în contextul activităților investigativ-operative, în data de 2 decembrie aceștia au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, fiind vorba despre un bărbat, de 52 de ani, din Cluj-Napoca. Din primele cercetări, polițiștii au constatat că bărbatul ar fi incendiat autoturismul, care se afla parcat pe drumul public, în urma unor neînțelegeri avute cu concubina sa, în vârstă de 41 de ani”, a transmis IPJ Cluj. 


Pe 3 decembrie, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Gherla, care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Trei adolescenți, arestați preventiv. Au înjunghiat un tânăr pentru că s-au CIOCNIT pe patinoar!

Nota de plată la o terasă din centrul Clujului: s-au trezit cu bacșiș pe bon fără să-l ceară. „I-aș recomanda să își ia tips din prețurile alea umflate”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter