Actualitate

Patru răniți, dintre care doi minori, și zeci de persoane evacuate în urma exploziei unei butelii într-un bloc de locuințe din Timiș

Patru persoane rănite și zeci de locatari evacuați, după explozia unei butelii într-un bloc din Timiș.

Explozie a unei butelii într-un bloc din localitatea Giarmata (Timiș)/Foto: ISU Timiș Explozie a unei butelii într-un bloc din localitatea Giarmata (Timiș)/Foto: ISU Timiș

 

 


Patru persoane au fost rănite şi alte 45 s-au autoevacuat, sâmbătă, după ce o butelie a explodat la etajul 1 al unui imobil situat pe strada Industriilor, în localitatea timișoreană Giarmata, pompierii fiind chemaţi să intervină la locul accidentului.

 


„Sâmbătă în jurul orei 11:55 a fost alertat de urgenţă Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara şi la faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, trei echipaje SMURD, dintre care, unul cu medic, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SAJ, dintre care, una cu medic şi un microbuz de transport persoane din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara”, potrivit unei informări realizate de ISU Timiș. 

În sprijin au intervenit şi pompierii voluntari ai comunei Giarmata.


Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu. În urma evenimentului, 45 persoane s-au autoevacuat, rezultând patru victime (doi adulţi şi doi minori, din apartamentul în cauză).

„Au fost afectate două apartamente, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp fiecare. A fost anunţat distribuitorul reţelei de gaze naturale şi Inspectoratul de Stat în Construcţii Timiş”, arată sursa citată. 


Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs explozia. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Explozie într-un bloc de garsoniere din Lugoj. Un bărbat a fost rănit, zeci de locuințe afectate

Ultimele Stiri
abonare newsletter