Ştiri din Transilvania

Explozie într-un bloc de garsoniere din Lugoj. Un bărbat a fost rănit, zeci de locuințe afectate

Un bărbat cu arsuri pe 40% din suprafața corpului a ajuns la spital, iar alți locatari au fost evacuați în urma unei explozii produse marți dimineața într-un bloc din localitatea timișoreană Lugoj.

Explozie într-un bloc din Lugoj/Foto: ISU Timiș Explozie într-un bloc din Lugoj/Foto: ISU Timiș

 

 


Un număr de 17 persoane s-au autoevacuat, o persoană a fost deblocată dintr-un apartament, iar o alta, nedeplasabilă, a fost evacuată de pompieri, în urma unei explozii produse, marţi, la etajul trei al unui bloc cu patru etaje din Lugoj.

 


Potrivit primelor informații, explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze şi nu a fost urmată de incendiu, potrivit ISU Timiş.

Un bărbat a fost evacuat de pompieri, prezentând arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi a fost transportat la spital în stare de conştienţă.


Din primele informaţii, din cele 84 de garsoniere din imobil, aproximativ 23 sunt afectate, iar persoanele evacuate vor fi cazate la căminul Colegiului Tehnic „Valeriu Branişte” din Lugoj.

ISU Timiş a intervenit cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere, o autoscară mecanică, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, trei ambulanţe SAJ şi un microbuz de transport persoane din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

EXPLOZIE într-o casă din Luna de Jos. Un tânăr a suferit arsuri

Ultimele Stiri
abonare newsletter