Actualitate

Vântul a făcut ravagii între Mărgău și Răchițele. Mai mulți copaci au căzut pe carosabil.

Reprezentanții Consiliului Județean Cluj au intervenit de urgență pe sectorul de drum Mărgău - Răchițele, situat pe drumul județean DJ 108C, pentru îndepărtarea unor copaci căzuți pe carosabil.

Copaci căzuți pe carosabil / Foto: Consiliul Județean Cluj Copaci căzuți pe carosabil / Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


Sectorul de drum Mărgău - Răchițele a fost afectat de căderea mai multor copaci din cauza unor rafale de vânt deosebit de puternice.

„Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că luni, 25 decembrie, în jurul orei 18,00, pe raza comunei Mărgău a avut loc o intervenție în urma unei situaţii de urgenţă. Mai exact, rafalele de vânt deosebit de puternice au determinat căderi de copaci pe carosabil. Astfel, sectorul de drum Mărgău - Răchițele, situat pe drumul județean DJ 108C, a fost afectat de căderea mai multor arbori aflaţi în vecinătatea drumului. 


Urmare a acestui fapt, s-a acţionat în regim de urgenţă în vederea degajării căii de rulare. Acţiunea a fost finalizată cu succes, în scurt timp de la semnalarea situației, cu ajutorul mai multor utilaje și al angajaților prestatorului de servicii executate în cadrul activității pe timp de iarnă care operează în zonă, astfel că circulaţia rutieră a revenit la parametri normali”, a transmis, miercuri, Consiliul Județean Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Copaci doborâți pe DJ 103J, între Săcuieu și Rogojel.

Accident în Dej. Un șofer a lovit o conductă de gaz și a fost transportat la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter