Actualitate

A "plouat” cu sancțiuni în trafic, în ultimele 24 de ore

Poliţiştii au intervenit, în ultimele 24 de ore, la peste 3.000 de solicitări ale cetăţenilor şi au reţinut 472 de permise de conducere.

Multe amenzi în trafic, în ultimele 24 de ore  Foto Inspectoratul de Poliție Județean Cluj Facebook.com Multe amenzi în trafic, în ultimele 24 de ore Foto Inspectoratul de Poliție Județean Cluj Facebook.com

 

Astfel, sâmbătă, 30 decembrie, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 474 de acţiuni şi au intervenit la 3.040 de evenimente, dintre care 2.573 au fost sesizate de cetăţeni prin 112, informează Agerpres.


De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 24 de măsuri preventive. În aceeaşi perioadă, au fost sesizate 932 de posibile infracţiuni. Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 5.755 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.025.437 de lei, se arată într-un comunicat dat publicităţii de IGPR.

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 110 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 472 de permise de conducere, dintre care 162 pentru viteză, 74 pentru alcool şi 16 pentru droguri.


De asemenea, au fost retrase 260 de certificate de înmatriculare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Amenzi mai mari de circulație, de la 1 ianuarie. Cu cât crește punctul de amendă?

Anvelopele de iarnă: când trebuie montate și ce amenzi riscă șoferii?

abonare newsletter