Actualitate

„Acțiune-fulger” pe drumurile Clujului. Peste 100 de amenzi, date de polițiști în doar 3 ore, pentru viteză excesivă.

Peste 170 de amenzi au fost date de polițiștii clujeni în cadrul unei acțiuni desfășurate în după-amiaza zilei de duminică, 21 ianuarie. Dintre acestea, 111 au fost aplicate pentru viteză excesivă.

Peste 100 de amenzi, date de polițiști în doar 3 ore, pentru viteză excesivă. FOTO: IPJ Cluj Peste 100 de amenzi, date de polițiști în doar 3 ore, pentru viteză excesivă. FOTO: IPJ Cluj

 

 


O acțiune desfășurată duminică după-masă pe drumurile Clujului s-a soldat cu peste 170 de amenzi, majoritatea pentru depășirea vitezei de circulație. 

 


„Ieri, 21 ianuarie, în intervalul orar 16.00-19.00, polițiștii rutieri din cadrul inspectoratului au acționat pentru creșterea gradului de siguranţă rutieră şi prevenirea accidentelor de circulaţie, urmărindu-se aplicarea măsurilor legale față de acei conducători auto care nu respectă regimul legale de viteză, reprezentând astfel un pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

De asemenea, echipajele rutiere au acționat pentru impunerea unei conduite responsabile în trafic, inclusiv cu scopul depistării conducătorilor auto care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.


Pentru abaterile constatate au fost aplicate 171 de sancţiuni contravenţionale, 111 dintre acestea pentru viteză excesivă, dar și o sancțiune pentru conducerea vehiculului sub influența alcoolului.

Totodată, au fost reținute 23 de permise de conducere, 17 dintre acestea conducătorilor auto sancționați pentru încălcarea regimului legal de viteză.


Neregulile privind starea tehnică a autovehiculelor controlate în trafic a condus la retragerea a 5 certificate de înmatriculare”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pericol public! Șofer beat, prins cu viteză pe un drum județean din Cluj.

abonare newsletter