Actualitate

Clipe de coșmar pentru o femeie din Frata. Un bărbat a intrat peste ea în casă și a încercat să o violeze.

O femeie de 37 de ani din Frata, județul Cluj, a trăit clipe de coșmar după ce un bărbat a intrat peste ea în casă și a încercat să o violeze.

Un bărbat de 56 de ani ar fi intrat peste o femeie în casă cu intenția să o violeze/ Foto: depositphotos.com Un bărbat de 56 de ani ar fi intrat peste o femeie în casă cu intenția să o violeze/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 56 de ani ar fi intrat peste o femeie în casă cu intenția să o violeze.

 


Femeia a reușit cu greu să îl scoată pe bărbat din casă și a alertat poliția.

„În data de 7 februarie a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați de către o femeie, de 37 de ani, despre faptul că ar fi fost victima unei tentative de viol.


Din activitățile investigativ-operative derulate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 56 de ani, ar fi pătruns fără drept în locuința femeii din comuna Frata, cu scopul de a întreține relații sexuale cu aceasta, contrar voinței ei.

În scurt timp, femeia a reușit să-l scoată afară din locuință pe bărbat și a solicitat de îndată sprijinul organelor de poliție, motiv pentru care a fost amenințată de acesta.


În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore. Cercetările au fost demarate pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol, amenințare, violare de domiciliu și influențarea declarațiilor”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Poliţist din Sibiu, condamnat la 6 ani de închisoare pentru tentativă de viol şi agresiune sexuală. Una dintre victime avea 12 ani.

Clujul a înregistrat aproape 2.000 de cazuri de violență în familie, în 2023! Numărul este mai mare decât în 2022.

Ultimele Stiri
abonare newsletter