Actualitate

Nu scăpăm de vremea rea. Avertizare meteo de ploi și vânt puternic.

Întreaga ţară se află de marţi până miercuri dimineaţa sub o informare de precipitaţii şi intensificări ale vântului.

Întreaga ţară se află de marţi până miercuri dimineaţa sub o informare de precipitaţii şi intensificări ale vântului/ Foto: pixabay.com Întreaga ţară se află de marţi până miercuri dimineaţa sub o informare de precipitaţii şi intensificări ale vântului/ Foto: pixabay.com

 

 


Întreaga ţară se află de marţi până miercuri dimineaţa sub o informare de precipitaţii şi intensificări ale vântului, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

 


Astfel, în perioada 12 martie, ora 5:00 - 13 martie, ora 10:00, vor fi precipitaţii moderate cantitativ în jumătatea de est a ţării, unde şi vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45 - 55 km/h. Cantităţile de apă vor fi de 15 - 20 litri/mp şi izolat peste 25 litri/mp.

Vremea în Cluj

În intervalul menționat vremea va fi ploioasă în Cluj. Cerul va fi în mare parte acoperit de nori marți, 12 martie, iar temperatura maximă fiind de 11 grade, iar minima de 7 grade Celsius. De asemenea, șansele de ploaie vor fi de 96%.


Miercuri, 13 martie, nu scăpăm de ploi. Șansele de precipitații vor fi de 80%. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 10 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 5 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo în 12 martie, în Cluj. Nu scăpăm de ploi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter