Actualitate

Temperaturi în scădere, cu vreme închisă și ploi. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vremea se răcește ușor și va rămâne închisă, joi, iar în cea mai mare parte a țării vor fi înnorări și ploi. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru joi, 14 martie/Foto: Depositphotos.com Prognoza meteo pentru joi, 14 martie/Foto: Depositphotos.com

 

 


Joi, 14 martie, vremea se menține închisă și temporar vor fi precipiații, în cea mai mare parte a țării, iar la munte, la altitudini mari, predomină ninsorile. Valorile termice maxime ajung la 13 grade Celsius, iar minimele se vor situa între 0 și 5 grade Celsius. 

 


Miercuri, meteorologii au emis o avertizare de vreme rea valabilă până vineri dimineața. 

CITEȘTE ȘI: 
Avertizare meteo de vreme rea. Ploi în toate regiunile țării și ninsori în zona montană, până vineri dimineața.

Sunt anunțate precipitații în cea mai mare parte a țării. Vor fi ploi, dar în jumătatea de nord a Moldovei și estul Transilvaniei vor fi precipitații mixte, iar la munte, în special la peste 1200 m vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, local consistent. În zona Carpaților Meridionali, în Transilvania și Muntenia, local precipitațiile vor fi moderate și se vor acumula 10...15 l/mp.


În Transilvania, joi, sunt prognozate ploi, însemnate cantitativ în unele zone ale teritoriului, iar la munte predomină ninsorile și se depune strat de zăpadă. Maximele vor ajunge la 10 grade Celsius. 

În Cluj, vremea se menține închisă, cu un cer preponderant norors, fiind prognozate precipitații sub formă de ploi și lapoviță și ninsori în zona de munte. Maximele zilei vor atinge 8 grade Celsius, iar valorile minime se vor situa în jurul a 4-5 grade Celsius. Vineri, temperaturile urcă ușor până la maxime de 10 grade Celsius, iar finalul săptămânii vine cu o ușoară încălzire, astfel încât sunt așteptate temperaturi de 13-14 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Avertizare meteo de vreme rea. Ploi în toate regiunile țării și ninsori în zona montană, până vineri dimineața.

Ultimele Stiri
abonare newsletter