Actualitate

Răcire accentuată a vremii și ploi în majoritatea regiunilor țării. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vremea se răcește accentuat, iar vremea rea se instalează în România, cu ninsori în zona de munte și ploi în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru Cluj, joi, 18 Aprilie/Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru Cluj, joi, 18 Aprilie/Foto: monitorulcj.ro

 

 


Joi, 18 Aprilie, valorile de temperatură se vor situa sub mediile multianuale, mai ales în zonele centrale și de nord-vest a țării. Cerul va fi marcat de înnorări, iar în prima parte a zilei va ploua în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi Moldova, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte sub formă de lapoviță și ninsori. 

 


Vântul va sufla moderat, cu intensificãri și rafale în general între 45-55 km/h şi peste 70 km/h în zonele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6-18 grade, iar minimele se vor situa între -2 şi 9 grade Celsius. 

În Cluj, vremea se va menține închisă, cu înnorări și ploi, iar maximele termice nu vor depăși 7 grade Celsius. Valorile minime vor indica 0 grade Celsius. Răcirea accentuată a vremii va fi marcată și de intensificări moderate ale vântului. 


Zilele următoare vremea va rămâne capricioasă, cu un cer ușor mai însorit, iar temperaturile vor înregistra o ușoară creștere, astfel că maximele termice se vor situa între 11 și 15 grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Se strică vremea. Clujul, sub Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină.

Ultimele Stiri
abonare newsletter