Actualitate

Vreme rece și maxime de 18 grade, la final de săptămână. Prognoza meteo pentru Cluj.

Sfârșit de săptămână cu vreme rece și înnorări persistente cu condiții de ploaie în majoritatea regiunilor țării. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru Cluj, duminică, 21 aprilie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru Cluj, duminică, 21 aprilie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Duminică, 21 aprilie, temperaturile vor fi apropiate de normalul datei din calendar, iar în zonele de vest și nord-est valorile termice vor fi ușor mai scăzute. 

 


Cerul va fi marcat de înnorări și sunt așteptate ploi mai ales în sudul teritoriului și pe arii restrânse în restul țării. În zonele montane, la altitudini mai mari de 1500 m, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 18 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 8 grade Celsius.

În zona Transilvaniei dimineața vine cu vreme rece și condiții de brumă, iar în a doua parte a zilei maximele vor atinge 17 grade Celsius.


În Cluj, vremea rămâne rece, cu un cer senin și înnorări locale în a doua parte a zilei (soare cu nori), dar cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Începutul săptămânii viitoare vine cu vreme capricioasă și valori termice maxime ce se vor situa între 11 și 18 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo actualizată. Vreme capricioasă și ploi, până la finalul lunii aprilie. Cum va fi vremea în minivacanța de Paște?

Ultimele Stiri
abonare newsletter