Actualitate

Accident la un liceu de pe strada Dorobanților. O minoră a căzut de la etajul școlii!

O adolescentă a ajuns în stare gravă la spital după ce ar fi căzut de la etajul unei școli de pe strada Dorobanților.

Adolescenta a fost transportată de urgență la spital/ Foto: Depositphotos.com Adolescenta a fost transportată de urgență la spital/ Foto: Depositphotos.com

 

 


O minoră a căzut, luni, de la etajul unei școli din Cluj-Napoca de pe strada Dorobanților. 

 


Aceasta a fost transportată la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă, au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere care, cel mai probabil, a căzut de la înălțime în cadrul unei unități de învățământ situată pe strada Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca.
Echipajele operative au găsit tânăra în stare de conștiență, era cooperantă, și prezenta multiple traumatisme. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență, ulterior fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.


„La data de 22 aprilie, în jurul 14.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la o unitate de învățământ din municipiu, o elevă din clasa a X-a ar fi căzut de la etajul 1 al clădirii. Din primele verificări efectuarea a reieșit că minora, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut de pe un pervaz al sălii de clasă, în codiții ce urmează a fi stabilite în cadrul anchetei.
La fața locului a intervenit de urgență un echipaj medical pentru a-i acorda ajutorul calificat, fiind transportată la spital pentru mai multe investigații. În continuare se efectuează cercetări pentru a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul și pentru a se lua măsurile legale”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

Reporterii monitorulcj.ro au încercat să ceară un punct de vedere de la conducerea Liceului de Arte „Romulus Ladea” unde s-a produs accidentul, însă nimeni nu a răspuns la telefon.


 Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Femeie căzută de la înălțime, în Baciu. A fost transportată la spital.

Copil de doi ani, căzut de la etajul doi al unui bloc din Cluj-Napoca. A fost transportat de urgență la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter