Actualitate

Avarie la rețeaua de canalizare principală pe strada Avram Iancu din Florești. Bogdan Pivariu: „Vă asigur că toate eforturile sunt făcute pentru a gestiona situația”.

Azi dimineață a avut loc o avarie la rețeaua de canalizare principală pe strada Avram Iancu (imediat după Marion spre Cluj), din comuna Florești.

Avarie la rețeaua de canalizare principală pe strada Avram Iancu din Florești. Sursă foto: Facebook/Bogdan Pivariu Avarie la rețeaua de canalizare principală pe strada Avram Iancu din Florești. Sursă foto: Facebook/Bogdan Pivariu

 

 


Azi dimineață a avut loc o avarie la rețeaua de canalizare principală pe strada Avram Iancu, la nr. 336, (imediat după Marion spre Cluj) în comuna Florești, a anunțat Bogdan Pivariu. 

Edilul a mai precizat că echipaje de intervenție ale Companiei de Apă Someș au fost mobilizate la fața locului cu motopompe și vidanje pentru a remedia situația. 


„Există câteva case inundate, iar echipamentele precum motopompele și mașinile de vidanjare sunt deja la locul incidentului. Pentru a repara această avarie, este necesară săpătura în prima bandă a DN1 la o adâncime de peste 6 metri. Intervenția va avea loc după ora 8.00 pentru a permite decongestionarea traficului de dimineață. 
Vă asigur că toate eforturile sunt făcute pentru a gestiona situația cât mai rapid și eficient posibil”, a precizat Bogdan Pivariu. 

Bogdan Pivariu: „Intervenția este imperativă și urgentă pentru rezolvarea problemei”

Totodată, primarul comunei Florești a mai spus că intervenția încă de la primele ore ale dimineții este imperativă pentru rezolvarea problemei. 


„Înțelegem că astfel de evenimente creează un disconfort semnificativ în trafic, dar intervenția este imperativă și urgentă pentru rezolvarea problemei. Avem asigurări din partea reprezentanților Companiei Apa Someș că vor mobiliza un număr mare de echipe pentru a remedia situația până în cursul serii. 
Vă rugăm să aveți înțelegere și să urmați indicațiile autorităților pe durata intervenției. Vom face tot posibilul să remediem această situație până în cursul serii târzii. Vă mulțumim pentru răbdare și colaborare în această situație dificilă”, a conchis Bogdan Pivariu. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Cluj. Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu: „Proiectul aduce beneficii semnificative comunității noastre”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter