Actualitate

Polițiștii, razie în căminele din Cluj-Napoca. Student, prins cu droguri în cameră.

Un student din Mureș a fost prins cu droguri într-un cămin din Cluj-Napoca.

Un student din Mureș a fost prins cu droguri într-un cămin din Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj Un student din Mureș a fost prins cu droguri într-un cămin din Cluj-Napoca/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Marți, în intervalul orar 07.00-09.00, polițiștii Biroului Pentru Centrul Universitar au derulat acțiuni în cinci cămine studențești din municipiul Cluj-Napoca, în vederea verificării respectării prevederilor legale și prevenirii evenimentelor negative.

 


În urma raziei, un student din Mureș a fost prins cu droguri în camera de cămin.

„La verificarea unei încăperi în care se aflau cazați mai mulți studenți, polițiștii au simțit prezența unui miros înțepător, specific substanțelor susceptibile de a produce efecte psihoactive. Astfel, în posesia unui student, de 22 de ani, din județul Mureș, a fost identificat un pachet de țigarete, în interiorul căruia se afla un plic transparent cu substanță vegetală de culoare verde, existând suspiciunea că aceasta face parte din categoria substanțelor cu efecte psihoactive. În vederea continuării cercetărilor, polițiștii au ridicat pachetul, pe care l-au sigilat pentru a fi înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat arestat pentru trafic de droguri. Ar fi vândut stupefiante consumatorilor din Turda.

Traficant de droguri în uniformă. Polițist din Mureș, arestat preventiv pentru trafic și deținere de droguri de mare risc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter