Actualitate

„Nu vreau să mor înainte de a face ceva pentru familia mea”. Bolnav de cancer câștigă o sumă colosală și are un plan uimitor

Un om grav bolnav a câștigat un premiu uriaș la loto, promițând să folosească banii pentru a-și salva viața.

Imagini cu Cheng „Charlie” Saephan afișate când s-a dezvăluit că este unul dintre câștigătorii premiului cel mare de 1,3 miliarde de dolari. Foto: Jercan / X Imagini cu Cheng „Charlie” Saephan afișate când s-a dezvăluit că este unul dintre câștigătorii premiului cel mare de 1,3 miliarde de dolari. Foto: Jercan / X

 

 


Cheng "Charlie" Saephan, un tată a doi copii din Portland, Oregon, a fost identificat ca fiind câștigătorul premiului record de 1,3 miliarde de dolari la Powerball. 

 


Saephan, în vârstă de 46 de ani, a declarat că va folosi banii pentru a-și asigura accesul la cea mai bună îngrijire medicală posibilă pentru a-și trata cancerul, cu care se luptă de opt ani.

Saephan a participat la loterie împreună cu prietena sa Laiza Chao, în vârstă de 55 de ani, care a contribuit cu 100 de dolari la achiziționarea biletelor comune. 


Cei doi vor împărți premiul în mod egal.

„Nu vreau să mor". Bolnav de cancer câștigă o sumă colosală la loto și promite să lupte pentru viața sa

După ce au cumpărat biletele, femeia i-a trimis o fotografie a biletelor lui Saephan și a spus în glumă: „Suntem miliardari”.


A doua zi, au câștigat.

CITEȘTE ȘI:
Comoara ascunsă. Un bilet de loterie uitat dezvăluie un premiu uriaș

Primul lucru pe care îl va face câștigătorul este să-și caute un medic de top care să-l poată ajuta să-și învingă boala. De asemenea, își dorește să ofere familiei sale o viață mai bună și să-i ajute pe alții care se confruntă cu nevoi.


„Voi putea să-mi întrețin familia și sănătatea”, a declarat bărbatul.

Miracol la loto. Un tată bolnav câștigă 1,3 miliarde de dolari și jură să-și salveze familia

Saephan, mecanic la o companie aerospațială, s-a născut în Laos și s-a mutat în Thailanda în 1987, înainte de a emigra în SUA în 1994, conform Sky News.

Premiul de 1,3 miliarde de dolari este al patrulea cel mai mare jackpot Powerball din istorie și al optulea ca mărime în rândul jocurilor de jackpot din SUA, potrivit Loteriei din Oregon.

Cel mai mare jackpot câștigat la loteria americană a fost de 2,04 miliarde de dolari în California, în 2022.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Foști șefi ai Loteriei Române rămân fără jumătate de milion de euro. Au luat mită un Cadillac, un Hummer și alte aproape 200 de mașini.

Ultimele Stiri
abonare newsletter