Actualitate

Vreme cu soare și ploi, cu maxime de 25 de grade, de 1 Mai. Prognoza meteo pentru Cluj.

Ziua de 1 Mai vine cu vreme bună, soare și temperaturi în creștere, dar sunt și șanse de precipitații. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru miercuri, 1 mai/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru miercuri, 1 mai/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Miercuri, 1 mai, temperaturile se mențin peste cele specifice datei din calendar, însă izolat, precipitațiile își vor face simțită prezența. 

 


În prima parte a zilei cerul va fi preponderent senin, iar soarele va încălzi puternic, astfel că temperaturile vor crește treptat, însă șansele de ploi cresc în a doua parte a zilei. Astfel, în jumătatea de est a țării cerul se va înnora treptat și ploile se vor extinde. În rest cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi slabe în a doua parte a zilei și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zonele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade şi 25 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 13 grade Celsius. 

În Transilvania, vremea va fi plăcută, cu temperaturi în creștere, iar după-amiaza ar putea să plouă slab. 


În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. Zilele următoare maximele se vor situa în jurul a 21-22 de grade Celsius, însă cerul va deveni predominant noros, iar șansele de precipitații vor crește. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea se încălzește, dar revin ploile! Prognoza meteo pe toată săptămâna.

abonare newsletter