Actualitate

Mort la 14 ani după o căzătură tragică la lac. Prietenii au asistat neputincioși

O după-amiază petrecută cu prietenii, râzând și jucându-se cu mingea. Apoi, la sfârșitul după-amiezii, tragedia. Un adolescent de 14 ani a murit după o prăbușire tragică.

Lago di Nemi, Italia, un adolescent moare după un incident tragic. Foto: Parco  dei Castelli Romani / Facebook Lago di Nemi, Italia, un adolescent moare după un incident tragic. Foto: Parco dei Castelli Romani / Facebook

 

 


Băiatul era cu prietenii la Lacul Nemi, Italia, când a decis să urce pe un traseu montan din zonă.

 


Din păcate, creanga unui copac pe care se sprijinise s-a rupt, iar adolescentul a căzut de la o înălțime de aproximativ 40 de metri pe o stâncă. 

Prietenii săi au asistat neputincioși la tragedie și au alertat imediat autoritățile.


Tragedie la Lacul Nemi: Un băiat de 14 ani moare după o cădere de pe munte

Potrivit unui reportaj din ziarul local Castelli Notizie, tânărul s-a îndepărtat din micul grup de prieteni și a încercat să ajungă în cel mai înalt punct al traseului. 

CITEȘTE ȘI:
Tragedie de nedescris. O fetiță de 5 ani moare subit după o noapte la restaurant. VIDEO

S-a urcat într-un copac, dar creanga a cedat și tânărul a căzut mai întâi pe o stâncă și apoi a făcut un zbor de aproximativ 40 de metri. Pompierii și carabinierii au sosit rapid la fața locului, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru a salva viața băiatului. 


Moment șocant: Un adolescent își pierde viața după ce cade de pe un traseu montan

Trupul acestuia a fost transportat la spital, iar ulterior la Institutul de Medicină Legală.

Tânărul, care era elev la o școală hotelieră din zonă, se pare că a încercat să ajungă în cel mai înalt punct al traseului montan.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O zi care trebuia să fie una de relaxare și distracție s-a transformat în tragedie șocantă pentru o turistă. A murit la 41 de ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter