Actualitate

Un panou publicitar a ucis 4 persoane și a rănit cel puțin 60 – VIDEO

Patru persoane au murit și cel puțin 60 au fost rănite după ce un panou publicitar s-a prăbușit în timpul unei furtuni violente.

Un panou publicitar a ucis 4 persoane și a rănit cel puțin 60, în India. Foto: arhivă Mumbai Police / Facebook Un panou publicitar a ucis 4 persoane și a rănit cel puțin 60, în India. Foto: arhivă Mumbai Police / Facebook

 

 


Incidentul a avut loc în capitala financiară a Indiei, Mumbai.

 


Salvatorii caută supraviețuitori la locul unde un panou publicitar s-a prăbușit peste o stație de carburanți după o furtună de praf în Mumbai.

Panoul s-a prăbușit la o stație de benzină din estul orașului, prinzând zeci de persoane sub el.


Incident șocant în Mumbai. 4 decese și peste 60 de răniți după ce un panou publicitar uriaș s-a prăbușit 

„Până în prezent, 60 de persoane au fost salvate de la locul accidentului și internate în spital. Patru persoane au murit", se arată într-un comunicat emis de autorități, conform AFP.

Panoul publicitar prăbușit măsura 70 pe 50 de metri.


CITEȘTE ȘI:
Aurora Boreală, vizibilă la Cluj, o furtună geomagnetică care poate avea consecințe dezastruoase pentru rețelele electrice

Mumbai a fost afectat joi de o furtună puternică însoțită de ploi care a smuls copaci și a provocat scurte întreruperi de energie electrică în unele părți ale orașului, alături de perturbări ale rețelei de trenuri din oraș.

Dezastru în capitala financiară a Indiei: 4 morți și zeci de răniți după prăbușirea unui panou publicitar pe o stație de carburanți

Presa indiană a relatat că zborurile au fost suspendate temporar pe aeroportul internațional al orașului, cel puțin 15 avioane fiind deviate.


Devendra Fadnavis, ministrul șef adjunct al statului Maharashtra, a declarat că răniții sunt tratați la spitalul Rajawadi.

O „anchetă la nivel înalt a fost ordonată în legătură cu incidentul", a declarat Fadnavis.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Patru persoane, inclusiv un adolescent, au murit în mare. Furtuna Nelson a făcut prăpăd în Spania.

abonare newsletter