Actualitate

O influenceriță moare la 31 de ani după zeci de zile de comă. Unde a dat greș - VIDEO

O influenceriță cu mai mult de 60.000 de urmăritori datorită simțului umorului și personalității a murit la 31 de ani, după zeci de zile de comă.

În imagini apar influencerița și partenerul ei. Foto: captură Youtube În imagini apar influencerița și partenerul ei. Foto: captură Youtube

 

 


Influencerița cunoscută sub numele de „Russian Nana", originară din Rusia și rezidentă în China, a murit duminică, a anunțat iubitul ei într-un mesaj emoționant adresat urmăritorilor săi.

 


Povestea tinerei a început în urmă cu puțin peste un an, când a ajuns în China să studieze. Viața ei a luat o întorsătură neașteptată atunci când s-a îndrăgostit de Wang Tao, un artist local de tatuaje. Povestea lor de dragoste și figura carismatică a Nanei au captat rapid atenția rețelelor de socializare chinezești.

Tragic! Influenceriță cunoscută moare după o comă de 38 de zile

Pe contul ei Douyin, o rețea socială chineză, Nana a adunat peste 60.000 de urmăritori datorită simțului umorului și personalității sale, două calități care au rezonat profund cu fanii săi și i-au adus o legiune loială de adepți.


CITEȘTE ȘI:
Miracol medical cu sfârșit tragic. Bărbatul care a primit primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit

Deznodământul tragic al poveștii sale a început într-o seară, pe 27 martie, după ce ea și Wang au ieșit la o petrecere cu prietenii. Simțind primele simptome ale mahmurelii, Nana a luat câteva analgezice și s-a dus la culcare, dar a fost găsită mai târziu inconștientă.

Moartea misterioasă a unei influencerițe: Fentanyl, cauză posibilă a tragediei?

A stat 38 de zile în comă. În ciuda eforturilor de a o trezi, a fost imposibil și a trebuit să fie transportată de urgență la spital. Ea nu și-a mai recăpătat niciodată cunoștința și a murit la 38 de zile după acel incident fatidic, relatează lavanguardia.com.


Deși nu este clar dacă autoritățile investighează tipul exact de analgezice pe care le-a luat Nana și dacă acestea au contribuit la moartea ei, se bănuiește că ar putea fi vorba de Fentanyl, produs în unele laboratoare ilegale din țară. 

Acest opioid  este atât de puternic încât o doză incorectă poate duce la supradoze fatale, ceea ce ar fi putut juca un rol în acest trist eveniment.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O zi care trebuia să fie una de relaxare și distracție s-a transformat în tragedie șocantă pentru o turistă. A murit la 41 de ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter