Actualitate

Incendiu la o casă de pe strada Oașului. Totul ar fi pornit de la o țigară lăsată aprinsă. FOTO

Pompierii au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a afectat o casă situată pe strada Oașului din Cluj-Napoca.

Incendiu pe strada Oașului din Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj Incendiu pe strada Oașului din Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a afectat o casă situată pe strada Oașului din Cluj-Napoca.

 


Potrivit ISU Cluj, incendiul ar fi pornit de la o țigară lăsată aprinsă.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a afectat o casă situată pe strada Oașului. Apelul de urgență a venit în jurul orei 00.45, iar la misiune au luat parte două autospeciale, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Până la sosirea pompierilor, un bărbat a reușit să se autoevacueze. Pe de altă parte, accesul pompierilor în zonă s-a realizat cu dificultate din cauza străzii înguste și a autoturismelor parcate. Incendiul s-a manifestat în interiorul casei, pe o suprafață de aproximativ 30 de mp, distrugând mobilierul și diverse bunuri. De asemenea, focul a afectat și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 20 de mp. Pompierii au reușit să stingă incendiul în limitele găsite, iar cauza probabilă de izbucnire a fost neglijența privind fumatul. După aproximativ 2 ore, forțele au revenit la bază.”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat de 85 de ani, mort într-un apartament care a luat foc pe strada Dionisie Roman din Cluj-Napoca

Biserică mistuită de flăcări în noaptea de Înviere! Cauza incendiului, o lumânare lăsată nesupravegheată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter