Actualitate

Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni! (P)

Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României, aruncă din nou cu praf în ochii opiniei publice.

. .

Trebuie să ai tupeu de tupeu, „marca USR” ca, după ce ai scos Centura Metropolitană a Clujului din PNRR și ai tăiat aproape toți banii pentru Metroul de la Cluj, să vii ACUM și să minți cu privire la aceste proiecte.
Centura Metropolitană a Clujului a fost introdusă în PNRR de către miniștrii PNL Lucian Bode și Marcel Boloș. Cu sprijinul miniștrilor Bode, Boloș și Grindeanu, am reușit să obținem o nouă finanțare pentru Centură, iar vineri, 24 mai a.c, încep lucrările la primul tronson al Centurii Metropolitane a Clujului, tronsonul Florești - Cluj, ruta de transport cea mai aglomerată din România.
Domnule Drulă, sunteți laureat al premiului național pentru gargară, minciună și manipulare. Vă asigurăm că la alegerile din 9 iunie clujenii vor alege dezvoltarea, performanța în administrație și vor alege oamenii care, prin fapte, au contribuit decisiv la creșterea calității vieții cetățenilor și care au făcut din Cluj un municipiu și un județ european. Iar această echipă este echipa PNL Cluj.
Minciuna are picioare scurte, domnule Drulă!

Material comandat de Partidul Național Liberal Cluj, Cod Mandatar Financiar 21240015

CITEȘTE ȘI:

Un moment istoric pentru Cluj-Napoca: încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență. Centura metropolitană are startul lucrărilor în teren tot aici, pe 24 mai! (P)

Viceprimarul Dan Tarcea: „Am reușit să ducem județul Cluj de pe locul 5, în 2004, pe locul 1 în România, după Capitală!”

Bugetul Clujului în 2024, peste 3,5 miliarde de lei! Câți bani sunt alocați pentru centură și metrou?

Ultimele Stiri
abonare newsletter